Een yogaweekend en yogavakantie met YogaTerschelling is ontspannen genieten en frisse energie op doen. Uitstekend en geheel verzorgd. Met verblijf in een sfeervolle accommodatie met hartverwarmende yoga, enthousiaste mensen en heerlijke vegetarische gerechten. De unieke combinatie voor een ontspannen en inspirerende vakantie.

Yoga met aandacht voor beweging, houding, ademhaling, concentratie en meditatie. De energie stroomt en het verbindt je met je natuur. Wat is er dan mooier om dit op het prachtige waddeneiland Terschelling te beleven. Liefhebbers van (winter)zwemmen kunnen het hele jaar mee voor een duik in zee. De zee, de rust, de lucht en de ruimte van het eiland versterken de ervaring er helemaal uit te zijn.

Yoga geeft ontspanning, balans en vitaliteit. Het ontspant terwijl je diepere energiebronnen ontdekt. Je voelt je er fit, energiek en ontspannen door. Dit geeft rust, stilte en inspiratie. Het programma is daarom aantrekkelijk voor een ieder – inclusief beginner- die belangstelling heeft voor bewust zijn, ontspannen bewegen en gezond leven.

Voor een overzicht van de yogaweekenden en yogavakanties kijk in de Yoga agenda.

Yoga weekend en yoga vakantie op Terschelling