Een geheel verzorgd yogaweek(end) met YogaTerschelling is ontspannen genieten en een heerlijke manier om frisse energie op te doen. Het verblijf is in een sfeervolle (hotel) accommodatie voorzien van comfortabele kamers. Met yoga in een mooie yogazaal, in een duinpan of aan zee, enthousiaste mensen en heerlijke vegetarische maaltijden. Een heerlijke combinatie voor een ontspannen weekend om intens te genieten van yoga en natuur.

Yoga met aandacht voor beweging, houding, adem en meditatie. Met inspirerende workshops, zoals een workshop met lichaams- en ademoefeningen om spanning los te laten, creatief schrijven en natuur wandelingen. Ervaar hoe door yoga energie stroomt en dit frisse energie geeft. Wat is er dan mooier om dit op het prachtige waddeneiland Terschelling te beleven. De zee, de rust en de ruimte van het eiland versterken de ervaring er helemaal uit te zijn. Ontspannen genieten en bewust bewegen voor gezond leven.

Yoga geeft ontspanning, balans en vitaliteit. Het ontspant terwijl je tegelijkertijd diepere energiebronnen ontdekt. Het voedt de spirit en je voelt je er fit, energiek en ontspannen door. De weekenden zijn daarom aantrekkelijk voor een ieder – inclusief beginner- die belangstelling heeft voor bewust zijn, ontspannen en/of sportief bewegen en gezond leven.