Een geheel verzorgd yogaweekend en yoga vakantie met YogaTerschelling is ontspannen genieten en een heerlijke manier om frisse energie op te doen. Het verblijf is in een sfeervolle accommodatie voorzien van comfortabele kamers. Met yoga in een mooie yogazaal, in een duinpan of aan zee, enthousiaste mensen en heerlijke vegetarische maaltijden. Een heerlijke combinatie voor een ontspannen weekend: genieten van yoga, natuur en het prachtige waddeneiland Terschelling.

Yoga met aandacht voor beweging, houding, adem en meditatie. Met inspirerende workshops, zoals een adem en tension release workshop met lichaams- en ademoefeningen om spanning los te laten of een workshop yoga massage. Ervaar hoe door yoga energie stroomt en dit frisse energie geeft. Wat is er dan mooier om dit op het prachtige waddeneiland Terschelling te beleven. Met voor de liefhebber een duik in zee. De zee, de rust en de ruimte van het eiland versterken de ervaring er helemaal uit te zijn. Ontspannen genieten, bewust bewegen en gezond leven.

Yoga geeft ontspanning, balans en vitaliteit. Het ontspant terwijl je tegelijkertijd diepere energiebronnen ontdekt. Het geeft rust en je voelt je fit, energiek en ontspannen. De weekenden zijn daarom aantrekkelijk voor een ieder – inclusief beginner- met belangstelling voor bewust zijn, ontspannen en/of sportief bewegen en gezond leven.

Kijk in onze Yoga Agenda voor een compleet overzicht van alle yoga weekenden en vakanties op Terschelling en Ibiza. We ontmoeten je graag!

Yoga weekend en yoga vakantie op Terschelling