Wij kijken uit naar het yogaweekend van 2-4 oktober 2020. Yoga verbindt ons met onze natuur. Waar kan dit nu fijner dan op Terschelling. Het Waddeneiland van rust en ruimte! De uitgestrekte stranden en duinen zijn bij uitstek geschikt om alle drukte te ontlopen en te genieten van yoga en strandwandelingen aan zee en een meditatie in een duinpan.

Fijn dat de regelgeving m.b.t. Corona dit toelaat. Zodat we erop uit kunnen gaan: de natuur in! Op basis hiervan hebben wij er alle vertrouwen in dat het yogaweekend op verstandige wijze kan plaats vinden met in acht name van de nodige aanpassingen zoals de 1,5 meter afstand.

Zowel bij yoga, het eten als overige bijeenkomsten wordt met deze 1,5 meter rekening gehouden. De locatie en omgeving van dit yogaweekend is hiervoor heel geschikt. In juli en augustus hadden we ook weekenden op deze locatie en dit ging naar volle tevredenheid. De accommodatie is ruim van opzet en biedt voldoende binnen en buitenruimte voor dit weekend.

Het strand is bijna nergens zo uitgestrekt en rustig. De yoga lessen en workshops zullen wanneer dit mogelijk is buiten zijn op het strand, aan zee en in de duinen of in het fijne buiten theater de Rondte bij de Volkshogeschool in de duinen van Terschelling. Met de mogelijkheid om bij regenachtig weer een bijeenkomst in de zaal te doen, zoals bijvoorbeeld een meditatieve yogales of een creatieve schrijfworkshop met een afstand van 1,5 meter. Er is voldoende binnen ruimte beschikbaar om deze afstand aan te houden. Dit geldt zowel bij de yoga, de workshops als bij het ontbijt en avond eten.

Voorts is het belangrijk dat ieder voldoende hygiëne in acht neemt, zoals het regelmatig wassen van de handen. Bovendien zal ieder een eigen mat gebruiken, die ook bij aanvang van het arrangement kan worden gekocht voor € 20 en deze kan je ook mee naar huis nemen.

Mocht je voor aanvang van het arrangement koorts hebben of klachten hebben, die mogelijk wijzen op Corona, dan is de Corona regeling van toepassing om niet mee te doen aan het yogaweekend en het betaalde te gebruiken voor een toekomstig arrangement van Yogaterschelling naar keuze.

Wij kijken er naar uit om er een fijn nazomer weekend van te maken met aandacht voor bewust bewegen en gezond leven.

Zijn er nog vragen of even overleggen, dan horen wij dit graag,

Hartelijke groet,

Peter van der Burg
Yogaterschelling