Wij kijken uit naar onze op Corona aangepaste 1,5 meter yogaweekenden en vakanties op Terschelling. Yoga verbindt ons met onze natuur. Waar kan dit nu fijner dan op Terschelling. Het Waddeneiland van rust en ruimte! De uitgestrekte stranden en duinen zijn bij uitstek geschikt om alle drukte te ontlopen en te genieten van rust, yoga, meditatie en natuur met strandwandelingen aan zee en een meditatie in een duinpan.

Zodat we erop uit kunnen gaan: de natuur in! Op basis hiervan hebben wij er alle vertrouwen in dat de yogaweekenden en vakanties in juli en augustus op verstandige wijze plaats kunnen vinden met in acht name van de nodige aanpassingen zoals de 1,5 meter afstand.

Zowel bij yoga, het eten als overige bijeenkomsten wordt met deze 1,5 meter rekening gehouden. Inmiddels hebben we ruime ervaring hiermee en gaat dit naar volle tevredenheid. De accommodatie is ruim van opzet met voldoende binnenruimte  en ventilatie mogelijkheden. Dit geldt zowel bij de yoga, de workshops als het ontbijt en avond eten. Voorts is het belangrijk dat ieder voldoende hygiëne in acht neemt, zoals het regelmatig wassen van de handen. Bovendien zal ieder een eigen mat gebruiken.

Wij kijken er naar uit om er een fijne vakantie van te maken met aandacht voor bewust bewegen en gezond leven.

Zijn er nog vragen of even overleggen, dan horen wij dit graag,

Hartelijke groet,

Peter van der Burg
Yogaterschelling