Yoga weekend wellness Veluwe | 1-3 mei 2020

Accommodatie
Dit uitstekend verzorgde yogaweekend is in de accommodatie Oostraven op de Veluwe te EpeEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie temidden van de bossen en landgoederen. Op korte afstand van wellnessresort De Veluwse Bron. De accommodatie is voorzien van 15 twee persoonskamers en twee mooie yogazalen, geheel nieuw sanitair zoals mooie douches met wc’s, een sauna en een prachtige tuin. De rijke overwegend biologische en Ayurvedische maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte. Een hele fijne plek om je een lang weekend thuis te voelen!

Genieten van yoga & wellness. Beleef de kracht van pure ontspanning. Het Yoga Wellnessweekend met hartverwarmende yoga, meditatie, prachtige wandelingen, wellness en heerlijke voeding. Dit weekend is een kado aan jezelf!

Het weekend begint vrijdag vanaf 17.00 uur met een ontvangst en eindigt zondag om ca. 15.30 uur. De gelegenheid om diverse vormen van yoga te doen variërend van dynamische tot meer meditatieve vormen en deel te nemen aan een workshop yogamassage.

Het verschil tussen dit Yoga wellness weekend en hett Yoga wandel schrijf weekend van 25-27 oktober is de entreekaart voor de Veluwse Bron. Deze entreekaart is inbegrepen in het Yoga Wellness Weekend en niet in begrepen in het Yoga wandel schrijf weekend. In plaats van de wellness is er dan de workshop Wandelend ontdekken & creatief schrijven. Voor het overige is het programma van deze beide weekenden hetzelfde.

 Wil je niet naar de sauna gaan op zaterdag 26 oktober, schrijf je dan in voor het Yoga wandel schrijf weekend.

 uurVrijdag
17.00Ontvangst
17.45Yoga Circle
18.30Diner
20.00 – 21.30Hatha Yoga

 

uurZaterdag
7.15Kundalini yoga & meditatie
8.15Hatha yoga
9.30Ontbijt
10.30Boswandeling of bezoek aan wellness resort de Veluwse Bron
14.15Lunch
16.30Yoga workshop
18.30Diner
20.15 – 21.45Speciaal avondprogramma

 

uurZondag
 7.15Yoga & meditatie
 8.15Hatha yoga
 9.45Ontbijt
11.00Boswandeling
14.00Lunch
15.00 – 15.30Afsluiting

 

Het yogaweekend om je hart te volgen. Na het ontbijt op zaterdag is er de keuze uit een (bos)wandeling of bezoek aan Wellnessresort de Veluwse Bron. De entree voor de Veluwse bron is in de prijs van dit volledig verzorgde yogaweekend inbegrepen. Om 16.30 uur is er een yoga workshop. Na het diner en in de flow van de avond is er een programma met een workshop yogamassage, beweging en muziek. Op zondag is er na de beide yogalessen en het ontbijt om 11 uur een boswandeling met een uitgebreide lunch en om 15.00 uur een afsluiting.

Na het ontbijt op zaterdag is er de keuze uit een (bos)wandeling of bezoek aan Wellnessresort de Veluwse Bron. Het entreebewijs voor de Veluwse bron is inbegrepen in de prijs van dit volledig verzorgde yogaweekend. Met s’middags een heerlijke lunch met biologische salades en soep. Om 16.30 uur is er Yin yoga met live muziek. Na het diner is er in de flow van de avond een speciaal avondprogramma met dans, yogamassage, meditatie, beweging en muziek. Op zondagmorgen is er na de beide yogalessen en het ontbijt om 11 uur een boswandeling met vervolgens een uitgebreide lunch met salades en soep met om 15.00 uur de afsluiting.

Het weekend om er helemaal uit te zijn en te genieten van yoga, wellness, massage, meditatie, heerlijke vegetarische voeding, natuur en een warme & inspirerende omgeving.

Yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, datgene wat je beweegt en daarvan intens te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden.

Dit yoga weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te ervaren. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Aan een yogaweekend op de Veluwe doen gemiddeld ca. 16 deelnemers mee.

Peter van der Burg, internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt tezamen met een yoga gastdocent(e) met veel plezier yogaweekenden. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Kundalini yoga, Anusara yoga en Kriya yoga. Hij ziet yoga en meditatie als een manier om je te verbinden met je natuur, dat wat je beweegt en daarvan intens te genieten.

Petra Kremer is creatief schrijf -en communicatietrainer. Ze heeft haar opleidingen gevolgd bij de Schrijversvakschool. Ze is verbonden aan de Academie voor Innovatief trainen, geeft trainingen en creatieve schrijfworkshops. Petra neemt je op een speelse wijze mee op schrijfreis. Door naar binnen te gaan, als een echte pelgrim, kom je tot jouw diepste kern. Het innerlijke pelgrimeren geeft een prachtige verbinding met jouw diepste zijn en expressie aan wat je voelt en beleeft. Het versterkt en opent het hart. Het maakt liefdevol en geeft innerlijke rust.

Eddy Binnekamp heeft verschillende yoga docentenopleidingen voltooid zoals Raja yoga, Ashtanga vinyasa, zoals de Intensive teacher training van David Swanson en Intensive Astanga van Manju Jois. Hij geeft Hatha- en Flowyoga en begeleidt op heerlijke wijze mantramuziek met zijn gitaar.

De accommodatie is gelegen temidden van landgoederen, een uniek bos- en natuurlandschap op de Veluwe nabij Epe. De accommodatie is uitstekend met de auto te bereiken.

Indien je met openbaar vervoer reist, dan het advies om vanaf treinstation ‘t Harde de regiotaxi nemen. De regiotaxi is een stuk goedkoper dan een gewone taxi. Het werkt als volgt: minimaal 1 uur van tevoren bellen naar: 0900-0276. De prijs voor de rit is ca. 7 euro.

Yoga Wellnessweekend Veluwe van 1-3 mei 2020. De prijs ervan is € 295,-p.p. op basis van tweepersoonskamer. Eenpersoonskamer op aanvraag en hiervoor geldt een toeslag van € 20 per nacht.

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Op voorraad

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.