Yoga weekend vitaliteit Terschelling | 4 – 6 maart 2022

Yoga Vitaliteitsweekend aan zee in de voorjaarsvakantie met hartverwarmende yoga en meditatie, strandwandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Pure ontspanning, frisse energie opdoen en volop genieten van yoga, het mooie waddeneiland Terschelling, de natuur, de zee en het strand. Het yoga weekend voor balans, vitaliteit, kracht en ontspanning.

Dit yogaweekend is inclusief:
– Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
– Deelname aan het volledige workshopprogramma.
– Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis per dag.
– Onbeperkt Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
– Gebruik van beddengoed en handdoeken
– Gebruik van materiaal zoals yogamatjes en meditatiekussens
– Huurfiets en bagagevervoer op Terschelling
– Toeristenbelasting
– Volledige en persoonlijke begeleiding door YOGATERSCHELLING

Yoga weekend vitaliteit Terschelling | 4 – 6 maart 2022

Yoga weekend vitaliteit Terschelling

€349,- p.p.

4 - 6 maart 2022

Leuk wanneer je erbij bent, doe je mee?

Op voorraad

Het verblijf is in de Volkshogeschool TerschellingEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. Eenpersoonskamer op aanvraag. Hiervoor geldt een toeslag van € 20 per nacht. Wanneer je dit wilt, geef dit s.v.p. aan bij je inschrijving. In dit gebouw bevindt zich een schitterende ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De heerlijke vegetarische maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte.

Het yogaweekend met hartverwarmende yoga in een inspirerende omgeving en geheel verzorgd verblijf in de mooie accommodatie van de Volkshogeschool op Terschelling. Intens genieten van yoga, zon, zee, strand en het mooie eiland Terschelling.

UurVrijdag
Vanaf 17.00Ontvangst
18.00Diner
20.00 – 21.30Cirkel met Hatha yoga

 

UurZaterdag
7.15Kundalini yoga & meditatie
8.30Hatha yoga
9.45Ontbijt
11.15Strandwandeling
16.15Workshop yoga of creatief schrijven
18.00Diner
20.00Speciaal avondprogramma met yogamassage en live gong miziek

 

UurZondag
 7.15Yoga & meditatie
 8.30Hatha yoga
 9.45Ontbijt
11.15Op de fiets en wandeling Bosplaat
14.00 – 14.45Afsluiting
16.15Afvaart sneldienst

Het Yoga Vitaliteitsweekend op Terschelling met hartverwarmende yoga, meditatie, workshop creatief schrijven, yogamassage, wandelingen, heerlijk vegetarisch eten, een warme sfeer en live muziek van onder andere de gong.

Volop genieten en je hart volgen. Zo is er de gelegenheid om diverse vormen van yoga te doen zoals Hatha yoga, zowel vinyasa  en yin, kundalini yoga & meditatiete doen. De yoga wordt gegeven door Peter van der Burg van Yogaterschelling en Vir Schwegman.

Dit ontspannen yoga weekend begint vrijdag met een ontvangst vanaf 17.30 uur en eindigt met een afsluiting op zondag om ca. 15.00 uur. Op de aankomstdag is er vanaf ca. 17.30 uur ontvangst en aansluitend om 18.00 uur diner en yoga.

Voor de liefhebber is er dagelijks om 7.15 uur yoga met meditatie en om 8. 30 uur Hatha yoga. Tussen de beide lessen is er fruit en thee. Na het ontbijt kan je meegaan voor een strand-boswandeling en/of fietstocht over het eiland. Om 16.30 uur is er de worskhop creatief schrijven of yogasessie. Na het diner is er in de flow van de avond een speciaal avondprogramma met o.a. yogamassage en diepe ontspanning met live gong muziek.

Het weekend om volop te genieten en de ruimte om te kiezen. Zo is er de gelegenheid om diverse vormen van yoga te doen variërend van dynamische tot meer meditatieve yoga. Ook is er alle vrijheid om aan een onderdeel van het programma deel te nemen of iets anders te doen. Met een lunchpakket op zak de mooiste plekken van het eiland ontdekken. Het geheel verzorgde yoga weekend om intens te genieten van yoga, de warme sfeer en de natuur van het prachtige eiland Terschelling.

Met yoga aan zee, op het strand, in een duinpan of in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor algehele ontspanning, vitaliteit, conditie, balans, meditatie, transformatie en om intens van te genieten.

De yoga is aantrekkelijk voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen. Er doen doen gemiddeld 16 deelnemers mee. Yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, datgene wat je beweegt en daarvan intens te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden.

Dit yoga weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te ervaren. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Aan een yogaweekend op Terschelling doen gemiddeld ca. 16 deelnemers mee. Zowel mannen als vrouwen.

Foto Peter van der Burg, initiatiefnemer en organisator van yogaweekenden en yogavakanties op Terschelling en de VeluwePeter van der Burg, internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt ruim 14 jaar met veel plezier yogaweekenden op Terschelling. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Kundalini yoga, Anusara yoga en Kriya yoga. Hij ziet yoga en meditatie als een manier om je te verbinden met je natuur, wat je beweegt en daarvan intens te genieten.

Petra Kremer is creatief schrijf -en communicatietrainer. Ze heeft haar opleidingen gevolgd bij de Schrijversvakschool. Ze geeft trainingen en creatieve schrijfworkshops. Petra neemt je op een speelse wijze mee op schrijfreis. Door naar binnen te gaan, als een echte pelgrim, kom je tot jouw kern. Het innerlijke pelgrimeren geeft een prachtige verbinding met jouw diepste zijn en expressie aan wat je voelt en beleeft. Het versterkt en opent het hart. Het maakt liefdevol, geeft inzicht en rust.

Vir Schwegman is natuurliefhebster, internationaal gecertificeerd kundalini yoga docente en gong speelster. In haar yoga lessen, met de oerklanken van de gong, zang en meer, deelt zij de wijsheid die het leven haar laat ervaren. Hiermee nodigt zij anderen uit om de kracht die van binnen zit, te ervaren en vooral te leven. 

Dit uitstekend verzorgde yoga weekend is in de Volkshogeschool te Terschelling. Deze accommodatie is gelegen aan de Badweg Hoorn 11, 8896 KC Terschelling Hoorn in het bos en duinen op Terschelling. Op circa 30 minuten fietsen vanaf de veerdienst en op 5 minuten van het Noordzeestrand. Het landschap is inspirerend en zeer gevariëerd. Het gebied grenst aan de Boschplaat, een Europees natuurreservaat.

Kaart Volkshogeschool Terschelling

 

Op Terschelling kom je door in Harlingen de veerdienst te nemen. Indien je met de trein reist, stap dan uit bij Harlingen Haven dat één station is na Harlingen op ca. 7 minuten loopafstand van de boot. In Harlingen is de mogelijkheid om bewaakt te parkeren op ca. 8 minuten loopafstand van de boot. De kosten van lang parkeren van de auto bedragen ca. € 6 per dag. De afstand met de auto van Amsterdam naar Harlingen bedraagt ca. 110 km.

Wil je reizen met openbaar vervoer bijvoorbeeld vanuit Noord-Holland, kijk dan ook op www.9292ov.nl. Er vertrekt namelijk een bus vanaf station Alkmaar en Hoorn naar Harlingen Haven (op afsluitdijk overstappen!). Indien je de postcode van de accommodatie intoetst, zijnde 8896 KC, dan zie je direct de vertrektijden van trein, bus en veerboot.


Veerdienst Harlingen – Terschelling

Het advies is om tijdig een ticket te boeken voor de veerdienst. Met de sneldienst duurt de bootreis ca. 45 minuten en met de veerdienst ca. 2 uur.

Het boeken van tickets kan eenvoudig via www.rederij-doeksen.nl. Ook is het mogelijk om je boottickets bij het loket of telefonisch te kopen. Voor meer informatie onder andere over de veerdienst en (lang)parkeren kijk op www.rederij-doeksen.nl.

 

Bij aankomst op het eiland en naar de accommodatie

De afstand van de veerboot naar de Volkshogeschool is ca. 10 km. Er zijn twee goede mogelijkheden om vanaf de veerboot naar de accommodatie te reizen; de keuze is aan jou.

  1. Bij aankomst op Terschelling staat er een huurfiets voor je klaar bij fietsverhuurbedrijf T. Knop in de Torenstraat nr. 13, de winkelstraat naar de vuurtoren ‘De Brandaris’ direct gelegen aan het haventerrein waar de veerboot aankomt. Je bagage wordt kosteloos door hen bij de accommodatie bezorgd. Vanuit West-Terschelling waar de boot aankomt, ga je per fiets (langs de Hoofdweg) via Midsland, Formerum naar Terschelling-Hoorn.
  2. Vanaf de veerboot neem je de bus ( ca € 2,- ), die klaar staat bij aankomst van de boot . Kies bestemming Oosterend en stap uit in Terschelling-Hoorn bij de halte Badweg, de halte na de kerk. Volg de bus en neem meteen de eerste weg links, dit is de Badweg. Na ongeveer 300 meter vindt je de Volkshogeschool links in het bos. Indien je de bus neemt, dan laten wij je huurfiets bezorgen bij de accommodatie.

Yoga Vitaliteitsweekend op Terschelling van 4 t/m 6 maart 2022 (vr-zo), € 349 p.p. Het verblijf is op basis van een mooie en ruime tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc. Eenpersoonskamer op verzoek en hiervoor geldt een toeslag van € 30 per nacht. Wanneer je dit wilt, geef dit s.v.p. aan bij je inschrijving.

Alle yogaweekenden van Yogaterschelling gaan zeker door en de fijne sfeer maakt het een unieke belevenis! Kies voor 100% tevredenheid.

Dit yogaweekend is inclusief:
– Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
– Deelname aan het volledige workshopprogramma.
– Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis per dag.
– Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
– Gebruik van beddengoed en handdoeken– Gebruik van materiaal zoals  meditatiekussens
– Huurfiets en bagagevervoer op Terschelling
– Toeristenbelasting
– Volledige en persoonlijke begeleiding door YOGATERSCHELLING

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Op voorraad

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.