Yoga weekend vitaliteit Terschelling | 23-25 juni 2023

Met verblijf op de Volkshogeschool

Dit yoga weekend op Terschelling is een veelzijdige en inspirerende yoga vakantie aan zee van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni 2023. Met een uniek  programma voor bewust bewegen en gezond leven.

Duik in één ontspannen yogasfeer aan zee. Met hartverwarmende yoga en meditatie, strandwandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Pure ontspanning, frisse energie opdoen en volop genieten van yoga, het mooie eiland Terschelling, de zomer en het strand.

De yogaretreat voor balans, vitaliteit en om intens te genieten van e schitterende natuur van ‘t waddeneiland Terschelling.

Beleef de kracht van yoga aan zee en op het strand van Terschelling. Genieten van een ontspannen sfeer en volop verbinding met dit yoga weekend dichtbij zee!

Doe je mee?

Het verblijf is inclusief:
– Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
– Deelname aan het volledige workshopprogramma 
– Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis per dag.
– Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
– Gebruik van beddengoed en handdoeken
– Huurfiets en bagagevervoer op het eiland
– Toeristenbelasting
– Volledige begeleiding door YOGATERSCHELLING

Van harte welkom!

 

Yoga weekend vitaliteit Terschelling | 23-25 juni 2023

Yoga vitaliteit weekend Terschelling

23-25 juni 2023

Uitverkocht

Het verblijf is in de Volkshogeschool TerschellingEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In dit gebouw bevindt zich een ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De heerlijke vegetarische maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte.

Programma *

 

UurVrijdag 23 juni
 Aankomst Terschelling
Vanaf 17.00Ontvangst
18.00 – 19.00Diner
20.00 – 21.30Yoga cirkel met meditatie of na het diner naar het Yoga Festival

 

 UurZaterdag 24 juni
 7.00 – 8.30Kundalini yoga
 8.30 – 9.30Ontbijt
10.00Keuze: Naar het Yoga Festival of het strand
16.30Keuze: Shakti dans of meedoen aan het programma Yoga Festival
18.00Diner
20.00Yin yoga of meedoen aan het programma Yoga Festival

 

UurZondag 25 juni
 7.00 – 8.30Kundalini yoga
 8.30 – 9.30Ontbijt
10.00Keuze: Naar het Yoga Festival of het strand
16.25Afvaart eerste veerboot (sneldienst)
  

 * Wijzigingen voorbehouden.

De vakantie om je hart te volgen. Met dagelijks yoga op het strand, in een duinpan en op de mooiste plekken aan zee. Alle vrijheid om te genieten en de ruimte om te kiezen.

Yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, wat je beweegt en daarvan intens te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Dit weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te beleven. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Met yoga aan zee, op het strand, in een duinpan of in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor algehele ontspanning, vitaliteit, conditie, balans, meditatie en om intens van te genieten.

 

 

Deelnemers aan dit yoga weekend kunnen ook meedoen aan Yoga Festival Terschelling. Voor meer informatie: www.yogafestival.info

Saskia Jiwan Shakti is gecertificeerd Kundalini en Yin Yoga docente. Het vergroot bewustzijn, innerlijke kracht en geeft rust. Ze voltooide daarnaast de opleiding tot Ayurvedisch massagetherapeut, Shakti Dance, Zwangerschapsyoga en de Yoga Coaching training. Persoonlijke groei heeft haar warme belangstelling.

Op Terschelling kom je door in Harlingen de veerdienst te nemen. Indien je met de trein reist, stap dan uit bij Harlingen Haven dat één station is na Harlingen op ca. 7 minuten loopafstand van de boot. In Harlingen is de mogelijkheid om bewaakt te parkeren op ca. 8 minuten loopafstand van de boot. De kosten van lang parkeren van de auto bedragen ca. € 7 per dag. De afstand met de auto van Amsterdam naar Harlingen bedraagt ca. 110 km.

Wil je reizen met openbaar vervoer bijvoorbeeld vanuit Noord-Holland, kijk dan ook op www.9292ov.nl. Er vertrekt namelijk een bus vanaf station Alkmaar en Hoorn naar Harlingen Haven (op afsluitdijk overstappen!). Indien je de postcode van de accommodatie intoetst, zijnde 8896 KC, dan zie je direct de vertrektijden van trein, bus en veerboot.


Veerdienst Harlingen – Terschelling

Het advies is om tijdig een ticket te boeken voor de veerdienst. Met de sneldienst duurt de bootreis ca. 45 minuten en met de veerdienst ca. 2 uur. Het boeken van tickets kan eenvoudig via www.rederij-doeksen.nl. Ook is het mogelijk om je boottickets bij het loket of telefonisch te kopen. Voor meer informatie onder andere over de veerdienst en (lang)parkeren kijk op www.rederij-doeksen.nl.

Bij aankomst op het eiland en naar de accommodatie

De afstand van de veerboot naar de Volkshogeschool is ca. 10 km. Er zijn twee goede mogelijkheden om vanaf de veerboot naar de accommodatie te reizen; de keuze is aan jou.

  1. Bij aankomst op Terschelling staat er een huurfiets voor je klaar bij fietsverhuurbedrijf T. Knop in de Torenstraat nr. 13, de winkelstraat naar de vuurtoren ‘De Brandaris’ direct gelegen aan het haventerrein waar de veerboot aankomt. Je bagage wordt kosteloos door hen bij de accommodatie bezorgd. Vanuit West-Terschelling waar de boot aankomt, ga je per fiets (langs de Hoofdweg) via Midsland, Formerum naar Terschelling-Hoorn.
  2. Vanaf de veerboot neem je de bus ( € 2,50 ) of taxi. Kies bestemming Oosterend en stap uit in Terschelling-Hoorn bij de halte Badweg, de halte na de kerk. Volg de bus en neem meteen de eerste weg links, dit is de Badweg. Na ongeveer 300 meter vindt je de Volkshogeschool links in het bos. Indien je de bus neemt, dan laten wij je huurfiets bezorgen bij de accommodatie.

Dit ontspannen yogaweekend op Terschelling vindt plaats op de Volkshogeschool in Terschelling-Hoorn dat gelegen is  in de duinen. Deelnemers verblijven op een tweepersoonskamer op de Volkshogeschool.

Eenpersoonskamer is niet beschikbaar tijdens dit weekend op de Volkshogeschool. Indien je alleen komt is er de mogelijkheid om de fijne kamer te delen met een andere deelneemster (v/v en m/m).

De Volkshogeschool ligt op ca 35 minuten fietsen van de veerboot en ca 20 minuten van de het Yoga Festival op Camping de Kooi.
 

Yoga festival weekend op Terschelling van 23 t/m 25 juni 2023 (vr-zo), € 359 p.p. Het verblijf is op basis van een mooie en ruime tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc. Veel deelnemers komen alleen. Zij delen een tweepersoonskamer. Eenpersoonskamer op aanvraag en hiervoor geldt een toeslag van € 30 per nacht.

Deze yoga vakantie van Yogaterschelling gaat zeker door en de fijne sfeer maakt het een unieke belevenis! Kies voor 100% tevredenheid.

Het verblijf is inclusief:
– Twee overnachtingen op basis van een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
– Deelname aan het volledige workshopprogramma 
– Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en vegetarisch diner.
– Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
– Gebruik van beddengoed en handdoeken
– Breng je eigen yogamat mee voor yoga op het strand. Is dit bezwaarlijk, neem dan contact met ons op
– Huurfiets en bagagevervoer op het eiland
– Toeristenbelasting
– Volledige begeleiding door team YOGATERSCHELLING

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Uitverkocht

Informatie Yoga weekend Terschelling

Download

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.