Yoga weekend vitaliteit Terschelling | 2 – 4 oktober 2020

Yoga Vitaliteitsweekend aan zee met hartverwarmende yoga en meditatie, workshop creatief schrijven, strandwandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Pure ontspanning, frisse energie opdoen en volop genieten van yoga, het mooie waddeneiland Terschelling, de natuur, zee en strand. Het yoga weekend voor balans, vitaliteit, kracht en ontspanning.

Dit yogaweekend is inclusief:
– Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc. Eenpersoonskamer is mogelijk.
– Deelname aan het volledige workshopprogramma.
– Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis per dag.
– Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
– Gebruik van beddengoed en handdoeken
–  Vanwege Corona neem je eigen yogamat mee. Wil je een nieuwe mat kopen en dat wij deze voor je meenemen, maak dan € 20 over .
– Gebruik van materiaal zoals meditatiekussens
– Huurfiets en bagagevervoer op Terschelling
– Toeristenbelasting
– Volledige en persoonlijke begeleiding door YOGATERSCHELLING

Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit yoga vitaliteitsweekend door gaat! Voor bewust bewegen en gezond leven lees onze Corona update en hoe wij hiermee omgaan, inclusief onze speciale annuleringsregeling.

Yoga weekend vitaliteit Terschelling | 2 – 4 oktober 2020

Yoga Vitaliteitsweekend Terschelling

€290,00 p.p.

2 - 4 oktober 2020

Leuk wanneer je erbij bent, doe je mee?

Op voorraad

Het verblijf is in de Volkshogeschool TerschellingEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Eenpersoonskamer op aanvraag en hiervoor geldt een toeslag van € 20 per nacht. Wanneer je dit wilt, geef dit s.v.p. aan bij je inschrijving. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In dit gebouw bevindt zich een ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De heerlijke vegetarische maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte.

Het yogaweekend met hartverwarmende yoga in een inspirerende omgeving en geheel verzorgd verblijf in de mooie accommodatie van de Volkshogeschool op Terschelling. Intens genieten van yoga, zon, zee, strand en het mooie eiland Terschelling.

UurVrijdag
Vanaf 17.30Ontvangst
18.15Diner
20.00 – 21.30Yoga en meditatie

 

UurZaterdag
7.15Yoga, adem & meditatie
8.15Hatha yoga
9.30Ontbijt
11.15Strandwandeling
16.30Keuze uit: workshop creatief schrijven of Adem & tension release workshop
18.15Diner
19.30Natuurwandeling met loop en adem meditatie

 

UurZondag
 7.15Kundalini yoga, adem en meditatie
 8.15Hatha yoga
 9.30Ontbijt
11.15Op de fiets voor wandeling Bosplaat
14.00 – 14.45Afsluiting
16.15Afvaart sneldienst

Het Yoga vitaliteitsweekend op Terschelling om intens te genieten van yoga, onze natuur, de zee en het prachtige eiland Terschelling. Deze vakantie begint vrijdag met een ontvangst vanaf 17.30 uur en het programma eindigt zondag om ca. 14.45 uur.

De vakantie om je hart te volgen. Met yoga op het strand, in een duinpan of in een mooie lichte ronde yogazaal. Indien mogelijk zijn de yogalessen buiten: op het strand of in het buiten theater de Rondte. 

De vrijheid om te genieten en de ruimte om te kiezen. Zo is er de gelegenheid om diverse vormen van yoga te doen variërend van dynamische tot meer meditatieve vormen van yoga. Ook kan je mee doen aan een adem workshop met tension release oefeningen voor diepe ontspanning of aan een workshop creatief schrijven, natuur wandelingen en (loop)meditatie.

De yoga wordt gegeven door Peter van der Burg en de workshop creatief schrijven door Petra Kremer. Tijdens dit weekend is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan workshops voor om hardloop techniek te verbeteren. Deze workshops worden begeleid door Petra Kremer en Irene Kalter. Voor meer informatie kijk in het programma van Yoga & running.

In dit weekend is er alle vrijheid om aan het programma deel te nemen of te doen waar je zin in hebt. Na het ontbijt is er de mogelijkheid om mee te gaan voor een wandeling en/of fietstocht door de duinen naar het strand. Met een lunchpakket op zak de mooiste plekken van het eiland ontdekken.

Met yoga aan zee, op het strand, in een duinpan of in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor ontspanning, vitaliteit, algehele conditie, balans, meditatie en om intens van te genieten.

De yoga is aantrekkelijk voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen. Er doen doen gemiddeld 16 deelnemers mee.  Zowel mannen als vrouwen. Yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, wat je beweegt en daarvan intens te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden.

Dit yoga weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te ervaren. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Foto Peter van der Burg, initiatiefnemer en organisator van yogaweekenden en yogavakanties op Terschelling en de VeluwePeter van der Burg, internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt ruim 14 jaar met veel plezier yogaweekenden op Terschelling. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Kundalini yoga, Anusara yoga en Kriya yoga. Hij ziet yoga en meditatie als een manier om je te verbinden met je natuur, wat je beweegt en daarvan intens te genieten.

Petra Kremer is creatief schrijf -en communicatietrainer. Ze heeft haar opleidingen gevolgd bij de Schrijversvakschool. Ze is verbonden aan de Academie voor Innovatief trainen, geeft trainingen en creatieve schrijfworkshops. Petra neemt je op een speelse wijze mee op schrijfreis. Door naar binnen te gaan, als een echte pelgrim, kom je tot jouw kern. Het innerlijke pelgrimeren geeft een prachtige verbinding met jouw diepste zijn en expressie aan wat je voelt en beleeft. Het versterkt en opent het hart. Het maakt liefdevol en geeft innerlijke rust.

Dit uitstekend verzorgde yogaweekend is in de Volkshogeschool te Terschelling. Deze accommodatie is gelegen aan de Badweg Hoorn 11, 8896 KC Terschelling Hoorn in het bos en duinen op Terschelling. Op circa 30 minuten fietsen vanaf de veerdienst en op 5 minuten van het Noordzeestrand. Het landschap is inspirerend en zeer gevariëerd. Het gebied grenst aan de Boschplaat, een Europees natuurreservaat.

Op Terschelling kom je door in Harlingen de veerdienst te nemen. Indien je met de trein reist, stap dan uit bij Harlingen Haven dat één station is na Harlingen op ca. 7 minuten loopafstand van de boot. In Harlingen is de mogelijkheid om bewaakt te parkeren op ca. 8 minuten loopafstand van de boot. De kosten van lang parkeren van de auto bedragen ca. € 6 per dag. De afstand met de auto van Amsterdam naar Harlingen bedraagt ca. 110 km.

Wil je reizen met openbaar vervoer bijvoorbeeld vanuit Noord-Holland, kijk dan ook op www.9292ov.nl. Er vertrekt namelijk een bus vanaf station Alkmaar en Hoorn naar Harlingen Haven (op afsluitdijk overstappen!). Indien je de postcode van de accommodatie intoetst, zijnde 8896 KC, dan zie je direct de vertrektijden van trein, bus en veerboot.


Veerdienst Harlingen – Terschelling

Het advies is om tijdig een ticket te boeken voor de veerdienst. Met de sneldienst duurt de bootreis ca. 45 minuten en met de veerdienst ca. 2 uur.

Het boeken van tickets kan eenvoudig via www.rederij-doeksen.nl. Ook is het mogelijk om je boottickets bij het loket of telefonisch te kopen. Voor meer informatie onder andere over de veerdienst en (lang)parkeren kijk op www.rederij-doeksen.nl.

 

Bij aankomst op het eiland en naar de accommodatie

De afstand van de veerboot naar de Volkshogeschool is ca. 10 km. Er zijn twee goede mogelijkheden om vanaf de veerboot naar de accommodatie te reizen; de keuze is aan jou.

  1. Bij aankomst op Terschelling staat er een huurfiets voor je klaar bij fietsverhuurbedrijf T. Knop in de Torenstraat nr. 13, de winkelstraat naar de vuurtoren ‘De Brandaris’ direct gelegen aan het haventerrein waar de veerboot aankomt. Je bagage wordt kosteloos door hen bij de accommodatie bezorgd. Vanuit West-Terschelling waar de boot aankomt, ga je per fiets (langs de Hoofdweg) via Midsland, Formerum naar Terschelling-Hoorn.
  2. Vanaf de veerboot neem je de bus ( chipkaart of € 2,50 ) of taxi. Kies bestemming Oosterend en stap uit in Terschelling-Hoorn bij de halte Badweg, de halte na de kerk. Volg de bus en neem meteen de eerste weg links, dit is de Badweg. Na ongeveer 300 meter vindt je de Volkshogeschool links in het bos. Indien je de bus neemt, dan laten wij je huurfiets bezorgen bij de accommodatie.

Yoga Vitaliteitsweekend op Terschelling van 2 t/m 4 oktober 2020 (vr-zo), € 290 p.p. Het verblijf is op basis van een mooie en ruime tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc. Eenpersoonskamer is mogelijk en hiervoor geldt een toeslag van € 20 per nacht. Wanneer je dit wilt, geef dit s.v.p. aan bij je inschrijving.

De fijne sfeer van deze yogaweekenden maakt het een unieke belevenis! Kies voor 100% tevredenheid.

Dit yogaweekend is inclusief:
– Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
– Deelname aan het volledige workshopprogramma.
– Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis per dag.
–  Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
– Gebruik van beddengoed en handdoeken
– Gebruik van materiaal zoals meditatiekussens
– Vanwege Corona neem je eigen yogamat mee. Wil je een nieuwe mat kopen en dat wij deze voor je meenemen, maak dan € 20 over .
– Huurfiets en bagagevervoer op Terschelling
– Toeristenbelasting
– Volledige en persoonlijke begeleiding door YOGATERSCHELLING

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Op voorraad

Informatie Yoga Vitaliteitsweekend Terschelling

Download

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.