Yoga weekend One with Nature Terschelling | 28-30 juni 2024

Dit yoga weekend op Terschelling is een veelzijdige en inspirerende yoga vakantie aan zee van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni 2024. Met een uniek  programma voor bewust bewegen en gezond leven.

Duik in één ontspannen yogasfeer aan zee. Met hartverwarmende yoga en meditatie, strandwandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Pure ontspanning, frisse energie opdoen en volop genieten van yoga, het mooie eiland Terschelling, de zomer en het strand.

De yogaretreat voor balans, vitaliteit en om intens te genieten van de schitterende natuur van ‘t waddeneiland Terschelling.

Beleef de kracht van yoga aan zee en op het strand van Terschelling. Genieten van een ontspannen sfeer en volop verbinding met dit yoga weekend dichtbij zee!

Doe je mee?

Het verblijf is inclusief:
– Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
– Deelname aan het volledige workshopprogramma 
– Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis per dag.
– Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
– Gebruik van beddengoed en handdoeken
– Huurfiets en bagagevervoer op het eiland
– Toeristenbelasting
– Volledige begeleiding door YOGATERSCHELLING

Van harte welkom!

 

Yoga weekend One with Nature Terschelling | 28-30 juni 2024

Yoga Weekend Terschelling

28-30 juni 2024

€ 399,- 

 

Op voorraad

Het verblijf is in de Volkshogeschool TerschellingEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In dit gebouw bevindt zich een ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De heerlijke vegetarische maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte.

In beginsel delen deelnemers een tweepersoonskamer. Indien je alleen komt is er de mogelijkheid om een fijne kamer te delen met een andere deelneemster (v/v en m/m). Een eenpersoonskamer is op verzoek en hiervoor geldt een eenpersoonskamer toeslag.

Het yoga weekend om intens te genieten van yoga, meditatie, heerlijk vegetarisch eten, het strand, de zee en het prachtige eiland Terschelling. Voor balans, vitaliteit en ontspanning.

Verblijf in een sfeervolle omgeving, geheel verzorgd, in de mooie accommodatie van de Volkshogeschool. De huurfiets of bus staat voor je klaar bij aankomst op Terschelling.

Een heerlijke plek om te genieten van de natuur en rust van Terschelling. Er even helemaal uit zijn, dichtbij zee.

UurVrijdag 28 juni
 Aankomst Terschelling; neem de bus of huurfiets
Vanaf 17.30Ontvangst
18.00Diner
19.45Yoga cirkel op het strand

 

 UurZaterdag 29 juni
7.00Kundalini yoga in het buiten theater
7.45 – 8.15 Adem & meditatie in duinpan
8.15 Keuze uit: Hatha yoga op het strand of Yin yoga in de zaal
9.30 Ontbijt
11.00Natuurwandeling naar het strand
16.00Keuze uit: workshop Verbonden ademen of Tension release 
18.00Diner
20.00Keuze uit: Shakti Dance of meditatie in duinpan

 

UurZondag 30 juni
7.00 Kundalini yoga in het buiten theater
7.45 – 8.45 Meditatie & Chakra yoga in de zaal of de keuze:
Hatha yoga op het strand
9.00 – 10.00Ontbijt
Vanaf 10.30Op de fiets naar het strand
11.30 – 12.30Yoga aan zee met afsluiting
16.25Afvaart eerste veerboot (sneldienst)

 Wijzigingen voorbehouden

Het programma begint vrijdag met een ontvangst vanaf 17.30 uur en eindigt zondag rond 12.30 uur. Je bent van harte welkom vrijdag al vanaf 15.00 uur aan te komen bij de accommodatie.

Een weekend om je hart te volgen met dagelijks yoga op het strand, in een duinpan en op de mooiste plekken aan zee. Genieten van prachtige strandwandelingen, fietsen, stilte en verbinding. Ook is er alle vrijheid om te doen waar je zin in hebt.

Na het ontbijt is er de mogelijkheid om mee te gaan voor een wandeling en/of fietstocht door de duinen naar het strand. Met een lunchpakket op zak de mooiste plekken van het eiland ontdekken.

Dit weekend wordt gegeven door Peter van der Burg, Indra Bose en Saskia Jiwan Shakti

 

Yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, wat je beweegt en daarvan intens te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Dit weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te beleven. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Met yoga aan zee, op het strand, in een duinpan of in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor algehele ontspanning, vitaliteit, conditie, balans, meditatie en om intens van te genieten.

 

 


Peter van der Burg
is internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt ruim 15 jaar met veel plezier yoga retreats, vakantie en weekenden op Terschelling. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Kundalini yoga, Anusara yoga en adem & lichaamswerk. Hij ziet yoga en meditatie als een manier om je te verbinden met je natuur, wat je beweegt en daarvan intens te genieten.Indra Bose
is internationaal gecertificeerd (500 RYT) Hatha yoga teacher en Adem Coach. Yoga heeft Indra verbonden met haar oorsprong, haar vaders thuisland India. Dit overtuigt haar steeds hoe waardevol het is om yoga te delen. Zij heeft klassieke Hatha yoga gestudeerd tijdens vele reizen naar India en Thailand. Haar specialisatie is Chakra yoga.

Indra geeft meditatie, Yin yoga en Restorative yoga. Daarnaast Verbonden ademworkshops en 1 op 1 ademcoaching. Met veel plezier organiseert zij yogaweekenden en -vakanties op Terschelling en Ibiza. 

Haar liefde voor de zee is groot; het hele jaar door neemt ze je graag mee voor een duik op Terschelling.


Saskia Jiwan Shakti
is internationaal gecertificeerd Kundalini yoga en Yin yoga docente en meer dan 10 jaar betrokken als yoga gastdocente op de yogaweekenden van Yogaterschelling. Het krachtige effect van Kundalini yoga inspireeert haar. Het geeft bewustzijn, innerlijke kracht en rust. En houdt het lichaam soepel en sterk.
 
Ze volgde de lerarenopleiding voor Kundalini Yoga en Meditatie in 2004. En volgde de Healing opleiding Sat Nam Rasayan: een eeuwenoude meditatieve vorm van healing uit India en Tibet. Ze voltooide de opleiding tot Ayurvedisch massagetherapeut en in 2009 de opleiding van De Yoga van de Dans, Shakti Dance in Londen. Ze heeft de Zwangerschapsyoga opleiding in 2010 en de Yoga Coaching training in 2017 afgerond. 

Het is haar liefde om yoga te delen en persoonlijke groei heeft haar warme belangstelling.

Op Terschelling kom je door in Harlingen de veerdienst te nemen. Indien je met de trein reist, stap dan uit bij Harlingen Haven dat één station is na Harlingen op ca. 7 minuten loopafstand van de boot. In Harlingen is de mogelijkheid om bewaakt te parkeren op ca. 8 minuten loopafstand van de boot. De kosten van lang parkeren van de auto bedragen ca. € 7,25 per dag. De afstand met de auto van Amsterdam naar Harlingen bedraagt ca. 110 km.

Wil je reizen met openbaar vervoer bijvoorbeeld vanuit Noord-Holland, kijk dan ook op www.9292ov.nl. Er vertrekt namelijk een bus vanaf station Alkmaar en Hoorn naar Harlingen Haven (op afsluitdijk overstappen!). Indien je de postcode van de accommodatie intoetst, zijnde 8896 KC, dan zie je direct de vertrektijden van trein, bus en veerboot.


Veerdienst Harlingen – Terschelling

Het advies is om tijdig een ticket te boeken voor de veerdienst. Met de sneldienst duurt de bootreis ca. 45 minuten en met de veerdienst ca. 2 uur. Het boeken van tickets kan eenvoudig via www.rederij-doeksen.nl. Ook is het mogelijk om je boottickets bij het loket of telefonisch te kopen. Voor meer informatie onder andere over de veerdienst en (lang)parkeren kijk op www.rederij-doeksen.nl.

Bij aankomst op het eiland en naar de accommodatie

De afstand van de veerboot naar de Volkshogeschool is ca. 10 km. Er zijn twee goede mogelijkheden om vanaf de veerboot naar de accommodatie te reizen; de keuze is aan jou.

  1. Bij aankomst op Terschelling staat er een huurfiets voor je klaar bij fietsverhuurbedrijf T. Knop in de Torenstraat nr. 13, de winkelstraat naar de vuurtoren ‘De Brandaris’ direct gelegen aan het haventerrein waar de veerboot aankomt. Je bagage wordt kosteloos door hen bij de accommodatie bezorgd. Vanuit West-Terschelling waar de boot aankomt, ga je per fiets (langs de Hoofdweg) via Midsland, Formerum naar Terschelling-Hoorn.
  2. Vanaf de veerboot neem je de bus ( € 2,50 ) of taxi. Kies bestemming Oosterend en stap uit in Terschelling-Hoorn bij de halte Badweg, de halte na de kerk. Volg de bus en neem meteen de eerste weg links, dit is de Badweg. Na ongeveer 300 meter vindt je de Volkshogeschool links in het bos. Indien je de bus neemt, dan laten wij je huurfiets bezorgen bij de accommodatie.

Dit ontspannen yogaweekend op Terschelling vindt plaats op de Volkshogeschool in Terschelling-Hoorn dat gelegen is in de duinen. Op ca 35 minuten fietsafstand van de veerboot.

Yoga One with Nature weekend op Terschelling van 28 t/m 30 juni 2024 (vr-zo), € 399 p.p. Het verblijf is op basis van een mooie en ruime tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc. Veel deelnemers komen alleen. Zij delen een tweepersoonskamer. Eenpersoonskamer op aanvraag en hiervoor geldt een toeslag vanaf € 30 per nacht.

Deze yoga vakantie van Yogaterschelling gaat zeker door en de fijne sfeer maakt het een unieke belevenis! Kies voor 100% tevredenheid.

Het verblijf is inclusief:
– Twee overnachtingen op basis van een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
– Deelname aan het volledige workshopprogramma 
– Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en vegetarisch diner.
– Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
– Gebruik van beddengoed en handdoeken
– Breng je eigen yogamat mee voor op het strand. Is dit bezwaarlijk, neem dan contact met ons op
– Huurfiets en bagagevervoer op het eiland
– Toeristenbelasting
– Volledige begeleiding door team YOGATERSCHELLING

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Op voorraad

Informatie Yoga One with Nature weekend

Download

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.