Yoga vakantie Kerst Terschelling | 26-29 december 2019

De Yoga Kerstvakantie van  26 – 29 december 2018 met hartverwarmende yoga en meditatie met uitstekend verzorgd verblijf in een sfeervolle omgeving en in de mooie accommodatie van de Volkshogeschool op Terschelling. De yoga vakantie om intens te genieten van onze warmte, het strand, de zee, het licht en de natuur. Een ontspannen vakantie met hartverwarmende yoga, prachtige wandelingen, heerlijk vegetarisch eten, enthousiaste mensen en een speciaal programma om Tweede Kerstdag te vieren. Van harte welkom!

Deze vakantie is inclusief:
– Drie overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer met douche en wc.
– Deelname aan het volledige yoga workshopprogramma met live muziek.
– Drie keer ontbijt, lunch(pakket) en twee keer diner op vegetarische basis.
– Onbeperkt yogi tea, koffie en fruit.
– Gebruik van beddengoed en handdoeken
– Gebruik van materiaal zoals yogamatten en meditatiekussens
– Huurfiets voor vier dagen met bagagevervoer op Terschelling
– Toeristenbelasting
– Volledige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding door YOGATERSCHELLING

Yoga vakantie Kerst Terschelling | 26-29 december 2019

Yoga Kerst Vakantie Terschelling

€380,00 p.p.

26-29 december 2018

Doe je mee? Schrijf je in!

Uitverkocht

Accommodatie
Het verblijf is in de Volkshogeschool Terschelling. Een uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In dit gebouw bevindt zich een mooie ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte.

De Yoga Kerst vakantie met hartverwarmende yoga en verblijf in de mooie accommodatie van de Volkshogeschool op Terschelling. Intens genieten van yoga, zon, zee, strand en het prachtige eiland Terschelling. Vier de dagen rond kerst op een speciale manier.

 

UurWoensdag 26 december
16.30Ontvangst
17.00Yogacirkel met hatha yoga
19.00Diner Tapas-Restaurant de Reis

 

 UurDonderdag 27 december
8.00Hatha yoga
9.30Ontbijt
11.15Strandwandeling
16.15Yoga & Adem
18.00Diner
20.00Cirkel flow met yoga

 

UurVrijdag 28 december
7.15Kundalini yoga & meditatie
8.30Hatha yoga
9.45Ontbijt
11.15Strandwandeling
16.15Yoga workshop
18.00Diner
20.00 – 21.30Speciaal avondprogramma

 

UurZaterdag 29 december
 7.15Yoga & meditatie
 8.30Hatha yoga
 9.45Ontbijt
11.15Strandwandeling
14.15 – 14.45Afsluiting
16.15Afvaart sneldienst

Deze uitstekend verzorgde yoga kerstvakantie vindt plaats in de Volkshogeschool te Terschelling-Hoorn. Een mooie en sfeervolle accommodatie met 11 comfortabele tweepersoonskamers elk voorzien van douche en toilet, een fijne lichte yogaruimte, een lounge en een dakterras. De accommodatie is schitterend gelegen in de duinen.

De vakantie met hartverwarmende yoga, zoals hatha yoga, yin yoga, kundalini yoga en Vinyasa yoga, alsmede meditatie en yogamassage, prachtige wandelingen, heerlijk vegetarisch eten en live (mantra) muziek. Het programma begint vanaf ca. 16.30 uur met een ontvangst en eindigt om 14.45 uur. Je bent van harte welkom om vanaf ca. 14.00 uur aan te komen bij de accommodatie. Op Tweede kerstdag is er vanaf 16.30 ontvangst en om 17.00 uur Hatha yoga. De yoga wordt gegeven door Peter van der Burg van Yogaterschelling en een gastdocente.

Alle maaltijden zijn inbegrepen met uitzondering van het diner op Tweede Kerstdag. Er is dan vanaf 19.00 een gezamenlijke diner (gerecht naar keuze en voor eigen rekening) in tapas restaurant de Reis te Terschelling-Hoorn.

De yoga vakantie om volop te genieten en je hart te volgen. Zo kan je ‘s morgens ontspannen meditatieve yoga en/of om 8.30 uur actieve Hatha yoga doen. Na het ontbijt kan je meegaan voor een strand-boswandeling en/of fietstocht over het eiland. Met een lunchpakket op zak de mooiste plekken van het eiland ontdekken. De uitstekend verzorgde yogavakantie om intens te genieten van yoga, een fijne sfeer en het prachtige eiland Terschelling.

Dit yoga weekend biedt de keuze om verschillende soorten yoga te doen zoals  Hatha yoga, Vinyasa yoga, Kundalini yoga en Yin yoga, workshop yogamassage, meditatie en live (mantra) muziek. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Diverse vormen van yoga om je te verbinden met je natuur. Yoga om dieper te ademen en te genieten van wat je beweegt en daarvan intens te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden.

Aan een Yoga Weekend op Terschelling doen gemiddeld ca. 16 deelnemers mee. Zowel mannen als vrouwen.

Dit uitstekend verzorgde yoga weekend is in de Volkshogeschool te Terschelling. Deze accommodatie is gelegen aan de Badweg Hoorn 11, 8896 KC Terschelling Hoorn in het bos en duinen op Terschelling. Op circa 30 minuten fietsen vanaf de veerdienst en op 5 minuten van het Noordzeestrand. Het landschap is inspirerend en zeer gevariëerd. Het gebied grenst aan de Boschplaat, een Europees natuurreservaat.

Op Terschelling kom je door vanuit Harlingen de veerdienst met Rederij Doeksen te nemen. Indien je met de trein reist, stap je uit bij Harlingen Haven dat op ca. 7 minuten loopafstand van de boot is gelegen.

In Harlingen is er de mogelijkheid om bewaakt te parkeren voor ca. € 6 per dag.

Wil je reizen met het openbaar vervoer bijvoorbeeld vanuit Noord-Holland, kijk dan ook op www.9292ov.nl. Er vertrekt namelijk een bus naar Harlingen Haven

Het boeken van boottickets kan eenvoudig via www.rederij-doeksen.nl of telefonisch via telefoonnummer 0900-DOEKSEN (3635736).

Ook is het mogelijk om je boottickets bij het loket te kopen. Voor meer informatie onder andere over de veerdienst en (lang)parkeren kijk dan op www.rederij-doeksen.nl.

Bij aankomst op het eiland en naar de accommodatie

De afstand van de veerboot naar de Volkshogeschool is ca. 10 km. Er zijn twee goede mogelijkheden om vanaf de veerboot naar de accommodatie te reizen; de keuze is aan jou. Met de huurfiets incl bagagevervoer of de bus die voor je klaar staat. Neem je de bus dan zorgen wij ervoor dat je huurfiets bij de accommodatie wordt bezorgd. Voor meer reis informatie lees de PDF.

Je komt op Terschelling door vanuit Harlingen de veerdienst te nemen. Indien je met de trein reist, stap dan uit bij Harlingen Haven dat één station is na Harlingen op ca. 7 minuten loopafstand van de boot. In Harlingen is de mogelijkheid om bewaakt te parkeren op ca. 8 minuten loopafstand van de boot. De kosten van lang parkeren van de auto bedragen ca. € 6 per dag. De afstand met de auto van Amsterdam naar Harlingen bedraagt ca. 110 km.

Wil je reizen met openbaar vervoer bijvoorbeeld vanuit Noord-Holland, kijk dan ook op www.9292ov.nl. Er vertrekt namelijk een bus vanaf station Alkmaar en Hoorn naar Harlingen Haven (op afsluitdijk overstappen!). Indien je de postcode van de accommodatie intoetst, zijnde 8896 KC, dan zie je direct de vertrektijden van trein, bus en veerboot.


Veerdienst Harlingen – Terschelling

Het advies is om tijdig een ticket te boeken voor de veerdienst. Met de sneldienst duurt de bootreis ca. 45 minuten en met de veerdienst ca. 2 uur.

Het boeken van tickets kan eenvoudig via www.rederij-doeksen.nl. Ook is het mogelijk om je boottickets bij het loket of telefonisch te kopen. Voor meer informatie onder andere over de veerdienst en (lang)parkeren kijk op www.rederij-doeksen.nl.

 

Bij aankomst op het eiland en naar de accommodatie

De afstand van de veerboot naar de Volkshogeschool is ca. 10 km. Er zijn twee goede mogelijkheden om vanaf de veerboot naar de accommodatie te reizen; de keuze is aan jou.

  1. Bij aankomst op Terschelling staat er een huurfiets voor je klaar bij fietsverhuurbedrijf T. Knop in de Torenstraat nr. 13, de winkelstraat naar de vuurtoren ‘De Brandaris’ direct gelegen aan het haventerrein waar de veerboot aankomt. Je bagage wordt kosteloos door hen bij de accommodatie bezorgd. Vanuit West-Terschelling waar de boot aankomt, ga je per fiets (langs de Hoofdweg) via Midsland, Formerum naar Terschelling-Hoorn.
  2. Vanaf de veerboot neem je de bus ( € 2,- ) of taxi. Kies bestemming Oosterend en stap uit in Terschelling-Hoorn bij de halte Badweg, de halte na de kerk. Volg de bus en neem meteen de eerste weg links, dit is de Badweg. Na ongeveer 300 meter vindt je de Volkshogeschool links in het bos. Indien je de bus neemt, dan laten wij je huurfiets bezorgen bij de accommodatie.

Yoga Kerstvakantie Terschelling van 26 tot en met 29 december 2018. De prijs ervan is € 380,– p.p. en op basis van een mooie tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc.

Uitverkocht