Yoga One with nature weekend | 25-27 juni 2021

Met verblijf op de Volkshogeschool

Het Yoga One with nature weekend Terschelling is een veelzijdig yoga weekend en inspirerende yoga vakantie aan zee van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni 2021.

Duik in één ontspannen yogasfeer aan zee:

+ 3 dagen volop yoga workshops, meditatie & live muziek

+ inspirerend One with nature workshop programma op Terschelling

+ verdiepende workshops voor beginners en gevorderden

+ inspirerende yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland

+ met specials voor mannen en vrouwen.

De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven.

De inspirerende yogavakantie met vele vormen van yoga, meditatie, yoga & tantra filosofie, mindfulness, mantra, dans, geweldige live muziek en heerlijk vegetarische voeding is inbegrepen.

De yogaretreat voor balans, vitaliteit en om intens te genieten één te zijn met de schitterende natuur van ‘t waddeneiland Terschelling.

Ervaar de kracht van yoga aan zee en op het strand van Terschelling. Geniet van de ontspannen sfeer, verbinding en van ditYoga weekend aan zee !
Doe je mee?

 

Yoga One with nature weekend | 25-27 juni 2021

Yoga One with nature weekend Terschelling

€ 360,- p.p

25-27 juni 2021

Wil je mee doen aan dit weekend, neem dan hierover contact met ons op.

Uitverkocht

Het verblijf is in de Volkshogeschool TerschellingEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In dit gebouw bevindt zich een ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De heerlijke vegetarische maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte. Een eenpersoonskamer is niet mogelijk tijdens dit weekend.

Deze vakantie begint vrijdag met een ontvangst vanaf 17.00 uur op de Volkshogeschool. Inchecken op de Volkshogeschool is mogelijk op vrijdag vanaf 15.00 uur.

Voor deelnemers die tijdens dit weekend op de Volkshogeschool verblijven is er op vrijdagavond ontvangst, diner en yoga op de Volkshogeschool. Ook op zaterdag- en zondagmorgen voorafgaand aan het ontbijt zijn er yogalessen op de Volkshogeschool of op het strand daar dichtbij.

Zowel het ontbijt (zaterdag en zondag) als het diner zijn op de Volkshogeschool.

UurVrijdag 25 juni 2021
Vanaf 15.00Aankomst op de Volkshogeschool
18.00Diner 
20.00 – 21.30Yoga & meditatie aan zee
  
UurZaterdag 26 juni 2021
 7.00 – 8.00Yoga & meditatie 
 8.15 – 9.15Yoga aan zee
 Vanaf 9.15Ontbijt 
11.00 – 12.30Keuze uit workshops
15.30 – 17.00Keuze uit workshops
18.00 – 19.00 Diner op de Volkshogeschool
19.30 – 20.30Keuze uit workshops
21.00 – 22.30Keuze uit workshops
  
UurZondag 27 juni 2021
 7.00 – 8.00Yoga & meditatie
 8.15 – 9.15Yoga aan zee
 Vanaf 9.15Ontbijt
  
 Keuze uit workshops

De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven.
De vakantie om je hart te volgen. Met dagelijks yoga op het strand, in een duinpan en op de mooiste plekken aan zee.
De vrijheid om te genieten en de ruimte om te kiezen.

Yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, datgene wat je beweegt en daarvan te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Dit weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te beleven. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Met yoga aan zee, op het strand, in een duinpan of in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor algehele ontspanning, vitaliteit, conditie, balans, meditatie en om intens van te genieten.

 

 

Onderstaand een aantal docenten op een rij. Het definitieve docenten team wordt vóór 1 mei 2021 bekend gemaakt.

Foto Peter van der Burg, initiatiefnemer en organisator van yogaweekenden en yogavakanties op Terschelling en de VeluwePeter van der Burg, internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt ruim 14 jaar met veel plezier yogaweekenden op Terschelling. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Kundalini yoga, Anusara yoga en Kriya yoga. Hij ziet yoga en meditatie als een manier om je te verbinden met je natuur, wat je beweegt en daarvan intens te genieten.

Petra Kremer is creatief schrijf -en communicatietrainer. Ze geeft trainingen en creatieve schrijfworkshops. Petra neemt je op een speelse wijze mee op schrijfreis. Door naar binnen te gaan, als een echte pelgrim, kom je tot jouw kern. Het innerlijke pelgrimeren geeft een prachtige verbinding met je diepste zijn en expressie aan wat je voelt en beleeft. Luister naar je hart en beleef wat dit je geeft.

Saskia Jiwan Shakti is vanaf 2004 gecertificeerd Kundalini Yoga docente. Het vergroot bewustzijn, innerlijke kracht en geeft rust. Ze voltooide de opleiding tot Ayurvedisch massagetherapeut, Shakti Dance, Zwangerschapsyoga en de Yoga Coaching training in 2017. Persoonlijke groei heeft haar warme belangstelling.

Op Terschelling kom je door in Harlingen de veerdienst te nemen. Indien je met de trein reist, stap dan uit bij Harlingen Haven dat één station is na Harlingen op ca. 7 minuten loopafstand van de boot. In Harlingen is de mogelijkheid om bewaakt te parkeren op ca. 8 minuten loopafstand van de boot. De kosten van lang parkeren van de auto bedragen ca. € 6 per dag. De afstand met de auto van Amsterdam naar Harlingen bedraagt ca. 110 km.

Wil je reizen met openbaar vervoer bijvoorbeeld vanuit Noord-Holland, kijk dan ook op www.9292ov.nl. Er vertrekt namelijk een bus vanaf station Alkmaar en Hoorn naar Harlingen Haven (op afsluitdijk overstappen!). Indien je de postcode van de accommodatie intoetst, zijnde 8896 KC, dan zie je direct de vertrektijden van trein, bus en veerboot.


Veerdienst Harlingen – Terschelling

Het advies is om tijdig een ticket te boeken voor de veerdienst. Met de sneldienst duurt de bootreis ca. 45 minuten en met de veerdienst ca. 2 uur. Het boeken van tickets kan eenvoudig via www.rederij-doeksen.nl. Ook is het mogelijk om je boottickets bij het loket of telefonisch te kopen. Voor meer informatie onder andere over de veerdienst en (lang)parkeren kijk op www.rederij-doeksen.nl.

Bij aankomst op het eiland en naar de accommodatie

De afstand van de veerboot naar de Volkshogeschool is ca. 10 km. Er zijn twee goede mogelijkheden om vanaf de veerboot naar de accommodatie te reizen; de keuze is aan jou.

  1. Bij aankomst op Terschelling staat er een huurfiets voor je klaar bij fietsverhuurbedrijf T. Knop in de Torenstraat nr. 13, de winkelstraat naar de vuurtoren ‘De Brandaris’ direct gelegen aan het haventerrein waar de veerboot aankomt. Je bagage wordt kosteloos door hen bij de accommodatie bezorgd. Vanuit West-Terschelling waar de boot aankomt, ga je per fiets (langs de Hoofdweg) via Midsland, Formerum naar Terschelling-Hoorn.
  2. Vanaf de veerboot neem je de bus ( € 2,50 ) of taxi. Kies bestemming Oosterend en stap uit in Terschelling-Hoorn bij de halte Badweg, de halte na de kerk. Volg de bus en neem meteen de eerste weg links, dit is de Badweg. Na ongeveer 300 meter vindt je de Volkshogeschool links in het bos. Indien je de bus neemt, dan laten wij je huurfiets bezorgen bij de accommodatie.

Dit One with nature weekend op Terschelling vindt plaats op de Volkshogeschool in Terschelling-Hoorn en kampeerterrein De Kooi dat zeer fraai gelegen is aan de voet van de duinen. Deelnemers aan dit weekend hebben de keuze om te verblijven in een tweepersoonskamer op de Volkshogeschool of in een eigen of gehuurde tent op het kampeerterrein de Kooi.

Eenpersoonskamer is niet beschikbaar tijdens dit weekend op de Volkshogeschool. Indien je alleen komt is er de mogelijkheid om de fijne kamer te delen met een andere deelneemster (v/v en m/m).

Kampeerterrein De Kooi ligt op circa 15 minuten fietsen  en de Volkshogeschool op ca 30 minuten fietsen van de veerboot.

 

Kaart Volkshogeschool Terschelling & Kampeerterrein de Kooi

Op vrijdag 25 juni 2021 om 17.00 uur begint het programma met een opening en welkom. Deelnemers zijn al welkom vanaf 15.00 uur op de Volkshogeschool te Terschelling-Hoorn.

De afsluiting is op zondag 27 juni van 15.00-15.30 uur.

De prijs voor deelname aan het programma van vrijdag tot en met zondag is:

  • € 360 met 2 overnachtingen in tweepersoonskamer op de Volkshogeschool inclusief beddengoed en handdoeken, workshops, 2 keer ontbijt, lunchpakket en diner, vers fruit, Yogi Tea, huurfiets en bagagevervoer op het eiland (incl. btw en toeristenbelasting) .

– I.v.m. Corona neem je eigen yogamat mee
– Volledige begeleiding door TEAM YOGATERSCHELLING

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Uitverkocht

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.