Yoga One with nature weekend | 25-27 juni 2021

Uniek yoga weekend en yoga vakantie aan zee!

Het Yoga One with nature weekend Terschelling is een veelzijdig yoga weekend en inspirerende yoga vakantie aan zee van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni 2021. Met de mogelijkheid om één dag eerder aan te komen door het boeken van het voorprogramma dat op donderdag 24 juni begint.

Duik in één ontspannen yogasfeer aan zee:

+ 3 tot 4 dagen volop yoga workshops, meditatie & live muziek

+ inspirerende workshops op Terschelling

+ yoga workshops voor beginners en gevorderden

+ inspirerende yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland

+ met specials voor mannen en vrouwen.

De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. Met de mogelijkheid om één dag eerder aan te komen door het boeken van het voorprogramma dat op donderdag 24 juni begint. Het voorprogramma van dit veelzijdige yoga weekend aan zee begint op donderdag 24 juni 2020.

De inspirerende yogavakantie met vele vormen van yoga, meditatie, yoga & tantra filosofie, mindfulness, mantra, dans, geweldige live muziek en heerlijk vegetarische voeding is inbegrepen.

De yogaretreat voor balans, vitaliteit en om intens te genieten één te zijn met de schitterende natuur van ‘t waddeneiland Terschelling.

Ervaar de kracht van yoga aan zee en op het strand van Terschelling. Geniet van de ontspannen sfeer, verbinding en het veelzijdige programma van dit intieme Yoga weekend aan zee ! Doe je mee?

Kijk voor meer informatie op www.yogafestivalterschelling.nl

Yoga One with nature weekend | 25-27 juni 2021

Yoga One with nature weekend Terschelling

€ 370,- p.p.

25-27 juni 2021

Leuk wanneer je erbij bent!

Het verblijf is in de Volkshogeschool TerschellingEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In dit gebouw bevindt zich een ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De heerlijke vegetarische maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte. Een eenpersoonskamer is niet mogelijk tijdens dit weekend.

Het Yoga One with nature weekend heeft een veelzijdig en intiem programma, dat rust, ontspanning, plezier, warmte, inspiratie en verbinding geeft. Een tiental inspirerende docenten en muzikanten zijn er om hun enthousiasme en inspiratie met jou te delen.

Dompel onder in één unieke yogasfeer aan zee. Volop genieten van Verbinding. Een duik in zee bij zonsopkomst. Genieten van vele yoga vormen en workshops op het gebied van persoonlijke groei en bewust bewegen. Rust en verstilling ervaren in de natuur. Geïnspireerd worden door één van de lezingen of liggend in het gras genieten van heerlijke live muziek. De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven.

De yoga vakantie op Terschelling om intens te genieten van yoga, de zomer, het strand, de zee en het prachtige eiland Terschelling. Deze vakantie begint vrijdag  met een ontvangst vanaf 17.00 uur en eindigt zondag. Onderstaand het programmaschema met tijden. De workshops, lessen en docenten worden later bekend gemaakt. de lessen zullen zoveel als mogelijk buiten plaatsvinden op het strand, in het buitentheater of duinpan.

 

UurVrijdag 25 juni 2021
Vanaf 15.00Aankomst
18.00Diner
20.00 – 21.30Hatha yoga & meditatie

 

UurZaterdag 26 juni 2021
 7.00Yoga & meditatie
 8.15Hatha yoga
 9.30Ontbijt
11.00Strand
16.30Yoga workshop
18.00Diner
20.00Meditatie aan zee

 

UurZondag 27 juni 2021
 7.00Kundalini yoga & meditatie
 8.15Hatha yoga
 9.30Ontbijt
11.00Strand
15.00Yoga cirkel met afsluiting
16.15Afvaart eerste veerboot (sneldienst)
     
    
      
     
      
      
      
   
      
      
      
      
     
      
      
    
   
      
  
      
      
      
      
     
      
    

De vakantie om je hart te volgen. Met dagelijks yoga op het strand, in een duinpan en op de mooiste plekken aan zee. De vrijheid om te genieten en de ruimte om te kiezen.

Zo is er de gelegenheid om diverse vormen van yoga te doen variërend van dynamische tot meer meditatieve vormen van yoga te volgen. Ook is er alle vrijheid om aan het programma deel te nemen of iets anders te doen.

Na het ontbijt is er de mogelijkheid om mee te gaan voor een wandeling en/of fietstocht door de duinen naar het strand. Met een lunchpakket op zak de mooiste plekken van het eiland ontdekken.

 

Yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, datgene wat je beweegt en daarvan te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Dit weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te beleven. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Met yoga aan zee, op het strand, in een duinpan of in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor algehele ontspanning, vitaliteit, conditie, balans, meditatie en om intens van te genieten.

 

 

David Lurey (USA) teaches yoga workshops worldwide. He’s an internationally and highly renowned yoga teacher and offers an international teacher training course. Due to his knowledge and experience every class, with a focus on breath, live music and flow, is a unique experience! While strength and flexibility grow and the magic of breath, stillness and pure consciousness arise. David’s classes are in English. More information: www.findbalance.net

Foto Peter van der Burg, initiatiefnemer en organisator van yogaweekenden en yogavakanties op Terschelling en de VeluwePeter van der Burg, internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt ruim 14 jaar met veel plezier yogaweekenden op Terschelling. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Kundalini yoga, Anusara yoga en Kriya yoga. Hij ziet yoga en meditatie als een manier om je te verbinden met je natuur, wat je beweegt en daarvan intens te genieten.

Petra Kremer is creatief schrijf -en communicatietrainer. Ze geeft trainingen en creatieve schrijfworkshops. Petra neemt je op een speelse wijze mee op schrijfreis. Door naar binnen te gaan, als een echte pelgrim, kom je tot jouw kern. Het innerlijke pelgrimeren geeft een prachtige verbinding met je diepste zijn en expressie aan wat je voelt en beleeft. Luister naar je hart en beleef wat dit je geeft.

Lilian van Dam is creatief en betrokken. Ze geeft op krachtige wijze Jivamukti yoga en speelt heerlijke mantra muziek op gitaar tijdens lessen en workshops. Yoga, zang en muziek zijn voor haar een bron van inspiratie en liefde. Ontspannen bewegen op het ritme van de adem. Je voelt haar ervaring, kracht, toewijding en aandacht. Zij volgde ruim vijftien jaar geleden haar eerste teacher training in de Indiase Himalaya’s.

Tom van Huijstee is ademcoach en muzikant in Amsterdam en Ibiza. Hij geeft  al 13 jaar helende ademworkshops aan groepen en individuele sessies. Hij organiseert retraites op Ibiza in zijn healing house. De verbonden ademmethode leert je contact te maken met emoties en vastgezette spanning in lichaam en geest.Tom leert je er mee te ademen en deze gevoelens en blokkades stap voor stap liefdevol op te ruimen. Meer informatie: www.breath-of-life.info.

Op Terschelling kom je door in Harlingen de veerdienst te nemen. Indien je met de trein reist, stap dan uit bij Harlingen Haven dat één station is na Harlingen op ca. 7 minuten loopafstand van de boot. In Harlingen is de mogelijkheid om bewaakt te parkeren op ca. 8 minuten loopafstand van de boot. De kosten van lang parkeren van de auto bedragen ca. € 6 per dag. De afstand met de auto van Amsterdam naar Harlingen bedraagt ca. 110 km.

Wil je reizen met openbaar vervoer bijvoorbeeld vanuit Noord-Holland, kijk dan ook op www.9292ov.nl. Er vertrekt namelijk een bus vanaf station Alkmaar en Hoorn naar Harlingen Haven (op afsluitdijk overstappen!). Indien je de postcode van de accommodatie intoetst, zijnde 8896 KC, dan zie je direct de vertrektijden van trein, bus en veerboot.


Veerdienst Harlingen – Terschelling

Het advies is om tijdig een ticket te boeken voor de veerdienst. Met de sneldienst duurt de bootreis ca. 45 minuten en met de veerdienst ca. 2 uur. Het boeken van tickets kan eenvoudig via www.rederij-doeksen.nl. Ook is het mogelijk om je boottickets bij het loket of telefonisch te kopen. Voor meer informatie onder andere over de veerdienst en (lang)parkeren kijk op www.rederij-doeksen.nl.

Bij aankomst op het eiland en naar de accommodatie

De afstand van de veerboot naar de Volkshogeschool is ca. 10 km. Er zijn twee goede mogelijkheden om vanaf de veerboot naar de accommodatie te reizen; de keuze is aan jou.

  1. Bij aankomst op Terschelling staat er een huurfiets voor je klaar bij fietsverhuurbedrijf T. Knop in de Torenstraat nr. 13, de winkelstraat naar de vuurtoren ‘De Brandaris’ direct gelegen aan het haventerrein waar de veerboot aankomt. Je bagage wordt kosteloos door hen bij de accommodatie bezorgd. Vanuit West-Terschelling waar de boot aankomt, ga je per fiets (langs de Hoofdweg) via Midsland, Formerum naar Terschelling-Hoorn.
  2. Vanaf de veerboot neem je de bus ( € 2,50 ) of taxi. Kies bestemming Oosterend en stap uit in Terschelling-Hoorn bij de halte Badweg, de halte na de kerk. Volg de bus en neem meteen de eerste weg links, dit is de Badweg. Na ongeveer 300 meter vindt je de Volkshogeschool links in het bos. Indien je de bus neemt, dan laten wij je huurfiets bezorgen bij de accommodatie.

Dit One with nature weekend op Terschelling vindt plaats op de Volkshogeschool in Terschelling-Hoorn en kampeerterrein De Kooi dat zeer fraai gelegen is aan de voet van de duinen. Deelnemers aan dit weekend hebben de keuze om te verblijven in een tweepersoonskamer op de Volkshogeschool of in een eigen of gehuurde tent op het kampeerterrein de Kooi.

Eenpersoonskamer is niet beschikbaar tijdens dit weekend op de Volkshogeschool. Indien je alleen komt is er de mogelijkheid om de fijne kamer te delen met een andere deelneemster (v/v en m/m).

Kampeerterrein De Kooi ligt op circa 15 minuten fietsen  en de Volkshogeschool op ca 30 minuten fietsen van de veerboot.

Op vrijdag 25 juni 2021 om 17.00 uur begint het programma met een openingsceremonie. Deelnemers van het hoofdprogramma zijn al welkom vanaf 12.00 uur op  kampeerterrein De Kooi en vanaf 15.00 op de Volkshogeschool te Terschelling-Hoorn.

De afsluiting is op zondag 27 juni van 15.00-15.30 uur.

De prijs voor deelname aan het programma van vrijdag tot en met zondag is:

  • € 370 met 2 overnachtingen in tweepersoonskamer op de Volkshogeschool inclusief beddengoed en handdoeken, workshops, 2 keer ontbijt, lunchpakket en diner, vers fruit, Yogi Tea, huurfiets en bagagevervoer op het eiland (incl. btw en toeristenbelasting) .
  • Of € 260 met 2 overnachtingen in eigen tent op Camping de Kooi inclusief workshops, 2 keer ontbijt, lunchpakket en diner, vers fruit, Yogi Tea, huurfiets en bagagevervoer op het eiland (incl. btw en toeristenbelasting). Optioneel: Het huren van een slaaptent geschikt voor maximaal 3 volwassenen € 80 en huur van een slaapmat € 5

 

Zin om je yogavakantie te verlengen? Schrijf je in voor het voorprogramma van donderdag 24 juni 2021 op Camping de Kooi. Extra dag met aankomst op donderdag vanaf 15.00 uur incl. fiets, programma, verblijf op kampeerterrein in eigen tent en avondeten op donderdag en ontbijt op vrijdag voor € 90. vermeldt dit op je inschrijving.

– I.v.m. Corona neem je eigen yogamat mee
– Volledige begeleiding door TEAM YOGA FESTIVAL TERSCHELLING

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Uitverkocht

Programma Yoga One with nature weekend

Download

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.