Yoga One with nature camping weekend | 3-5 september 2021

Uniek yoga weekend en yoga vakantie aan zee!

Het Yoga One with nature weekend Terschelling is een veelzijdig yoga weekend en inspirerende yoga vakantie aan zee van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september 2021. Dit programma kan uitsluitend plaatsvinden wanneer de overheid dit dan toestaat.

Duik in één ontspannen yogasfeer aan zee:

+ 3 dagen volop yoga workshops, meditatie & live muziek

+ inspirerend One with nature workshop programma op Terschelling

+ verdiepende workshops voor beginners en gevorderden

+ inspirerende yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland

+ met specials voor mannen en vrouwen.

De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven.

De inspirerende yogavakantie met vele vormen van yoga, meditatie, yoga & tantra filosofie, mindfulness, mantra, dans, geweldige live muziek en heerlijk vegetarische voeding is inbegrepen.

De yogaretreat voor balans, vitaliteit en om intens te genieten één te zijn met de schitterende natuur van ‘t waddeneiland Terschelling.

Ervaar de kracht van yoga aan zee en op het strand van Terschelling. Geniet van de ontspannen sfeer, verbinding en het veelzijdige programma van dit unieke Yoga weekend aan zee ! Doe je mee?

 

Yoga One with nature camping weekend | 3-5 september 2021

Yoga One with nature camping weekend Terschelling

€ 260,- p.p

Leuk wanneer je erbij bent! Doe je mee?

Inschrijven voor dit weekend gaat via:

www.yogafestival.info

Het weekend is op charme Camping de Kooi op Terschelling, Hee. Adres: Heester Kooiweg 20, 8882 HE Hee. De ingang is 50 meter voorbij de hoofdingang van de camping aan de rechterzijde van de weg.

Het programma van dit Yoga One with nature weekend is overwegend op en nabij Camping de Kooi. C Dit weekend en het programma kunnen uitsluitend plaatsvinden wanneer de regelgeving dit dan toestaat.

Er is een veelzijdig programma met keuze uit diverse workshops. Voor het overzicht ervan kijk op het concept programmaschema.

UurVrijdag 3 september 2021
Vanaf 15.00Aankomst
18.00Diner 
20.00 – 21.30Yoga & meditatie aan zee
  
UurZaterdag 4 september 2021
 7.00 – 8.00Yoga & meditatie 
 8.15 – 9.15Yoga aan zee
 Vanaf 9.15Ontbijt 
11.00 – 12.30Keuze uit workshops ( zie programma schema)
15.30 – 17.00Keuze uit workshops ( zie programma schema)
18.00 – 19.00 Avond eten
19.30 – 20.30Keuze uit workshops ( zie programma schema)
21.00 – 22.30Keuze uit workshops ( zie programma schema)
  
UurZondag 5 september 2021
 7.00 – 8.00Yoga & meditatie
 8.15 – 9.15Yoga aan zee
 Vanaf 9.15Ontbijt
 Lunch
Voor vervolgKeuze uit workshops ( zie programma schema)

De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. De vakantie om je hart te volgen. Met dagelijks yoga op het strand, in een duinpan en op de mooiste plekken aan zee. De vrijheid om te genieten en de ruimte om te kiezen.

Een gevarieerd programma om dieper te verbinden met de natuur. Met yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, datgene wat je beweegt en daarvan te genieten.

Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Dit weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te beleven. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Met yoga aan zee, op het strand en in een duinpan. Yoga voor algehele ontspanning, vitaliteit, conditie, balans, meditatie en om intens van te genieten.

 

 

Onderstaand een aantal docenten op een rij. Dit overzicht van docenten wordt voor 31 maart 2021 aangevuld.

David Lurey (USA) teaches yoga workshops worldwide. He’s an internationally and highly renowned yoga teacher and offers an international teacher training course. Due to his knowledge and experience every class, with a focus on breath, live music and flow, is a unique experience! While strength and flexibility grow and the magic of breath, stillness and pure consciousness arise. David’s classes are in English. More information: www.findbalance.net

Foto Peter van der Burg, initiatiefnemer en organisator van yogaweekenden en yogavakanties op Terschelling en de VeluwePeter van der Burg, internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt ruim 14 jaar met veel plezier yogaweekenden op Terschelling. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Kundalini yoga, Anusara yoga en Kriya yoga. Hij ziet yoga en meditatie als een manier om je te verbinden met je natuur, wat je beweegt en daarvan intens te genieten.

Petra Kremer is creatief schrijf -en communicatietrainer. Ze geeft trainingen en creatieve schrijfworkshops. Petra neemt je op een speelse wijze mee op schrijfreis. Door naar binnen te gaan, als een echte pelgrim, kom je tot jouw kern. Het innerlijke pelgrimeren geeft een prachtige verbinding met je diepste zijn en expressie aan wat je voelt en beleeft. Luister naar je hart en beleef wat dit je geeft.

Lilian van Dam is creatief en betrokken. Ze geeft op krachtige wijze Jivamukti yoga en speelt heerlijke mantra muziek op gitaar tijdens lessen en workshops. Yoga, zang en muziek zijn voor haar een bron van inspiratie en liefde. Ontspannen bewegen op het ritme van de adem. Je voelt haar ervaring, kracht, toewijding en aandacht. Zij volgde ruim vijftien jaar geleden haar eerste teacher training in de Indiase Himalaya’s.

Het weekend is op Camping de Kooi op Terschelling, Hee. Adres: Heester Kooiweg 20, 8882 HE Hee. De ingang is 50 meter voorbij de hoofdingang van de camping aan de rechterzijde van de weg. De camping is op ca 15 minuten fietsen gelegen vanaf de veerboot.

Op Terschelling kom je door in Harlingen de veerdienst te nemen. Indien je met de trein reist, stap dan uit bij Harlingen Haven dat één station is na Harlingen op ca. 7 minuten loopafstand van de boot. In Harlingen is de mogelijkheid om bewaakt te parkeren op ca. 8 minuten loopafstand van de boot. De kosten van lang parkeren van de auto bedragen ca. € 6 per dag. De afstand met de auto van Amsterdam naar Harlingen bedraagt ca. 110 km.

Wil je reizen met openbaar vervoer bijvoorbeeld vanuit Noord-Holland, kijk dan ook op www.9292ov.nl. Er vertrekt namelijk een bus vanaf station Alkmaar en Hoorn naar Harlingen Haven (op afsluitdijk overstappen!). Indien je de postcode van de accommodatie intoetst, zijnde 8882 HE, dan zie je direct de vertrektijden van trein, bus en veerboot.


Veerdienst Harlingen – Terschelling

Het advies is om tijdig een ticket te boeken voor de veerdienst. Met de sneldienst duurt de bootreis ca. 45 minuten en met de veerdienst ca. 2 uur. Ook is het mogelijk om je boottickets bij het loket of telefonisch te kopen. Voor het boeken van bootkaartje en meer informatie onder andere over de veerdienst en (lang)parkeren kijk op www.rederij-doeksen.nl.

 

Bij aankomst op het eiland en naar Camping de Kooi

De afstand van de veerboot naar Camping de Kooi is ca. 5 km. Ons advies is om op de huurfiets naar Camping de Kooi te gaan. Deze huurfiets staat voor je klaar bij de fietsverhuurder Tijs Knop. Je bagage wordt door hen naar de camping gebracht.

Na ontvangst van ga je terug naar de veerhaven en fiets dan dan over de Willem Barentszkade naar links langs de Waddenzee in de richting van Midsland. Ga na het gele clubhuis van de duikvereniging (kanonnen) en de gekleurde tonnen van Rijkswaterstaat rechtsaf het fietspad op. Je passeert de jachthaven en na een paar honderd meter splitst het fietspad zich en ga je linksaf. Je volgt het fietspad dan omhoog langs het witte gebouw van StayOkay (Jeugdherberg). Volg dit fietspad langs de Hoofdweg en fiets dan door Halfweg. Na circa 1 km zie je de afslag Badweg naar West aan Zee.

Ga hier linksaf en steek de Hoofdweg over. Na ca. 50 meter kruis je het fietspad genaamd Duinweg Halfweg, ga rechtsaf dit fietspad op. Je fietst nu met de bosrand aan de linkerzijde en campings met caravans aan je rechterzijde. Na ongeveer één kilometer zie je aan de linkerzijde het duinmeertje van Hee. Fiets door tot de T- splitsing en ga voorbij het meertje linksaf. Aan de rechterzijde zie je nu Camping de Kooi. De ingang van het Yoga Weekend is circa 50 meter voorbij de hoofdingang van de camping aan de rechterzijde van de weg.

Dit One with nature weekend op Terschelling vindt plaats op Camping De Kooi dat zeer fraai gelegen is aan de voet van de duinen. Deelnemers aan dit weekend hebben de keuze om te verblijven in een eigen of gehuurde tent op het kampeerterrein de Kooi of door hen gekozen verblijf elders.

 

Kaart  Kampeerterrein de Kooi

Op vrijdag 25 juni 2021 om 17.00 uur begint het programma met een opening en welkom. Deelnemers van het hoofdprogramma kunnen aankomen vanaf 13.00 uur op  Camping De Kooi. Het programma eindigt op zondag 27 juni  om 15.30 uur.

De prijs voor deelname aan het programma van Vrijdag tot en met Zondag is:

  • € 260 met 2 overnachtingen in eigen tent op Camping de Kooi inclusief workshops, 2 keer ontbijt, lunchpakket en diner, vers fruit, Yogi Tea, huurfiets en bagagevervoer op het eiland (incl. btw en toeristenbelasting). Optioneel: Het huren van een slaaptent geschikt voor maximaal 3 volwassenen € 80 en huren van een slaapmat is € 5.

Zin om je yogavakantie te verlengen? Boek het voorprogramma vanaf donderdag 2 september 2021 op Camping de Kooi. Extra dag met aankomst op donderdag vanaf 13.00 uur incl. huurfiets, programma, verblijf op kampeerterrein in eigen tent en avondeten op donderdag en ontbijt op vrijdag met workshops voor € 95.

  • Neem je eigen yogamat mee
  • Volledige begeleiding door TEAM YOGA FESTIVAL TERSCHELLING

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Op voorraad

Programma Yoga One with nature weekend

Download

Praktische informatie

Download

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.