Yoga Festival Terschelling | 25-27 juni 2021

Uniek yoga weekend en yoga vakantie aan zee!

Het 14e internationale Yoga Festival Terschelling is een veelzijdig yoga weekend en inspirerende yoga vakantie aan zee van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni 2021. Met een voorprogramma vanaf donderdag 24 juni en de mogelijkheid om tot maandag 28 juni te blijven.

Duik in één ontspannen yogasfeer aan zee:

+ 3 tot 4 dagen volop yoga workshops, meditatie, live muziek, mindfulness, massage & dans

+ 14de editie van Dutch Yoga Festival op Terschelling met inspirerende workshops

+ 25 yogavormen voor beginners en gevorderden

+ 50 professionele yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland

+ ruim 100 workshops met specials voor mannen en vrouwen.

De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. Het voorprogramma van dit veelzijdige yoga weekend aan zee begint op donderdag 24 juni 2020.

Beleef volop verbinding op Yoga Festival Terschelling 2021. De inspirerende yogavakantie met vele vormen van yoga, meditatie, yoga & tantra filosofie, mindfulness, mantra, dans, geweldige live muziek en heerlijk vegetarische voeding is inbegrepen.

De yogaretreat voor balans, vitaliteit en om intens te genieten en dieper te verbinden te midden van de schitterende natuur van ‘t waddeneiland Terschelling.

Ervaar de kracht van yoga aan zee en op het strand van Terschelling. Geniet van de ontspannen sfeer, verbinding en het veelzijdige programma van dit intieme Yoga Festival aan zee ! Doe je mee?

Kijk voor meer informatie op www.yogafestivalterschelling.nl

Yoga Festival Terschelling | 25-27 juni 2021

Yoga Festival Terschelling

Vroegboekprijs €260,- p.p.

25-27 juni 2021

Doe je mee? Schrijf je in op www.yogafestivalterschelling.nl

Het Yoga Festival heeft een veelzijdig en intiem programma, dat rust, ontspanning, plezier, warmte, inspiratie en verbinding geeft. Met ruim 70 workshops per dag en 25 yoga vormen. Circa 50 inspirerende docenten en muzikanten zijn er om hun enthousiasme en inspiratie met jou te delen.

Dompel onder in één unieke yogasfeer aan zee. Volop genieten van Verbinding. Een duik in het duinmeer bij zonsopkomst. Genieten van vele yoga vormen en workshops op het gebied van persoonlijke groei en bewust bewegen. Rust en verstilling ervaren in de natuur. Geïnspireerd worden door één van de lezingen of liggend in het gras genieten van heerlijke live muziek. De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. Bekijk het Programmaschema en het programmaboekje van het festival op www.yogafestival.info

Yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, datgene wat je beweegt en daarvan te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Dit weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te beleven. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Het Yoga Festival Terschelling vindt plaats op het rustige en ruime kampeerterrein De Kooi dat zeer fraai gelegen is aan de voet van de duinen. In het naastgelegen duinmeertje kan worden gezwommen .

 
Het terrein, dat grenst aan het natuurmonument ‘De Kooibosjes’, ligt op circa 15 minuten fietsen van zowel de veerboot als het Noordzeestrand.
 

Voor meer informatie en de faciliteiten voor festivalbezoekers zie Praktische informatieop de yogafestival site.

Op vrijdag 25 juni 2021 om 17.30 uur begint het officiële festivalprogramma met een openingsceremonie. Deelnemers van het hoofdprogramma zijn al welkom vanaf 12.00 uur. De afsluiting is op zondag 27 juni om 15.30 uur. Zin om je yogavakantie te verlengen? Schrijf je in voor het voorprogramma van donderdag 24 juni en/of boek een extra dag tot en met maandag 28 juni erbij.

De prijs voor deelname aan het programma van vrijdag tot en met zondag is:

  • € 260 inclusief workshops, overnachten op het festival terrein, alle maaltijden, vers fruit, onbeperkt Yogi Tea, huurfiets en bagagevervoer op het eiland (incl. btw en toeristenbelasting) met verblijf in eigen tent of elders .
  • Een tent huren geschikt voor maximaal 3 volwassenen) € 80
  • Voorprogramma (incl. fiets, yoga, verblijf en eten) € 80

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.