Kijk op LotusHeart Ibiza voor meer info over inspirerende retreats en ontspannen vakanties op Ibiza. Of stuur een email met je gewenste aankomst en vertrek datum naar: info@yogaterschelling.nl " />Kijk op LotusHeart Ibiza voor meer info over inspirerende retreats en ontspannen vakanties op Ibiza. Of stuur een email met je gewenste aankomst en vertrek datum naar: info@yogaterschelling.nl " />Kijk op LotusHeart Ibiza voor meer info over inspirerende retreats en ontspannen vakanties op Ibiza. Of stuur een email met je gewenste aankomst en vertrek datum naar: info@yogaterschelling.nl " />Verblijven op Ibiza | Kies je datum < Yoga Terschelling - Een zee van ontspanning

Verblijven op Ibiza | Kies je datum

Verblijven bij LotusHeart in het mooie noorden van Ibiza dicht bij zee. De plek van groei, bewustzijn en verbinding. Kies je verblijfsperiode naar keuze.

Er is alle gelegenheid tot doen van yoga, Adem & Tension release workshop, begeleide wandelingen (hikes), zwemmen in zee, meditatie, Chi kung, massage en excursies.

Duik in de inspirerende sfeer op Ibiza:

+ ontspannen genieten dichtbij zee!

+ mogelijkheid tot het meedoen aan yoga aan zee en/of excursies zoals natuurwandeling en meer.

+ avontuurlijk op pad op Ibiza.

+ voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en gezond leven

+ met inspirerende docenten en fijne mensen op mooie plek.

Ervaar de kracht van je natuur dichtbij zee. Beleef wat je energie geeft en dieper doet ademen.

Van harte welkom!

Verblijven op Ibiza | Kies je datum

Kijk op LotusHeart Ibiza voor meer info over retreats en vakanties

Van harte welkom!

Wil je meer informatie ?

Stuur een app of email naar info@yogaterschelling.nl en vermeld daarin je gewenste aankomst en vertrek datum

Verblijf in het noorden van Ibiza. Het meest authentieke deel van Ibiza. Het verblijf is in een sfeervol vrijstaand huis, schitterend gelegen op een berg midden in de natuur en dichtbij zee. De afstand naar het strand is met de auto ca. 5 minuten en lopend ca 45 minuten. Het huis is prachtig gelegen met uitzicht op zee en voorzien van van keuken, 3 douches en wc’s en comfortabele kamers. Er is ook een buiten douche, zoutwater bad aanwezig, een yogadek en diverse terrassen. De sfeer is authentiek Ibiza en idylisch gelegen tussen de vruchtenbomen.

Genieten van natuur, bewust bewegen en gezond leven. Met de mogelijkheid om mee te doen aan yoga, adem & tension release workshop, meditatie in de natuur. Bij zee op het magische eiland Ibiza.

Aankomst en vertrek op datum naar keuze.

Volg je hart. Mogelijkheid tot het meedoen aan een yoga les variërend van dynamisch tot meditatief, Adem & Tension release workshop. Op het yoga dek en op het strand en/of een begeleide natuurwandeling (hike). De eigen bijdrage hiervoor is € 20,- per sessie.

Ontspannen op pad zijn. Alle ruimte om te genieten en te verbinden met je natuur en anderen.

LotusHeart is een initiafief van onder andere Peter van der Burg. Hij organiseert ruim 14
jaar het Dutch Yoga Festival op Terschelling en 16 jaar yogaweekenden en vakanties op Terschelling.

Inspirerend verblijf op Ibiza om je te verbinden met je natuur en de adem, wat je beweegt en daarvan intens te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen, bewustzijn, persoonlijke groei en gezond leven. Voor balans, vitaliteit, healing, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

 

 

LotusHeart Ibiza is een initiatief van Peter van der Burg, bewoners, trainers en docenten.

Peter van der Burg, internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt ruim 14 jaar met veel plezier yogaweekenden op Terschelling. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Kundalini yoga en Anusara yoga en Adem en lichaamswerk. Hij ziet yoga, meditatie en lichaamswerk als een manier om je te verbinden met je natuur, wat je beweegt en daarvan intens te genieten.

Ibiza is gemakkelijk en snel bereikbaar, bijvoorbeeld circa twee uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en Düsseldorf Weeze. Kijk voor meer vluchtinformatie op: www.transavia.com, www.vueling.com, www.ryanair.com, www.easyjet.com.

Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je vliegticket is. Er zijn geen reisbeperkingen of voorwaarden i.v.m. Corona.

Wanneer je boekt bij Transavia dan adviseren wij om zowel je heen – als terugreis als enkele reis te boeken en daarbij te kiezen voor de optie flexibel ticket. De toeslag hiervoor is € 10 en dit maakt het mogelijk om tot 48 uur voor vertrek je vlucht te wijzigen.

Reisinformatie van de luchthaven naar de accommodatie.

Wij kunnen je desgewenst op een afgesproken tijd op en naar het vliegveld Ibiza ophalen en brengen, wanneer je aankomsttijd van je vlucht tussen ca. 10.00 uur en ca 21.00  uur is. De eigen bijdrage hiervoor is € 35 per rit.

Er vertrekt op de luchthaven van Ibiza bus 24 naar het busstation in Santa Eulalia. Wij kunnen je ook op dit bus station ophalen. Deze busrit duurt ongeveer 30 minuten. Busdiensten worden regelmatig aangeboden van en naar het vliegveld.  Kijk voor meer informatie op Ibiza Bus. Wij informeren je graag hierover.

Een auto huren is aan te raden, zodat je vrijer kan bewegen en meer van het eiland kan ontdekken. Er zijn diverse auto verhuurders op het vliegveld, zoals Goldcar. Wij adviseren je om bij de auto verhuurder een aanvullende verzekering te sluiten, zodat je geen eigen risico hebt.

Het verblijf in LotusHeart is in een sfeervolle kamer en inclusief:

– Thee, koffie & drinkwater
– Gebruik van beddengoed en handdoeken
– Gebruik van yogamat en meditatie kussen
– De mogelijkheid om mee te doen aan yoga & meditatie, adem & tensions release workshop en excursie programma. De eigen bijdrage hiervoor is vanaf € 20,-

Het verblijf is exclusief vliegtuigticket en vervoer van en naar Airport Ibiza. Voor vervoer naar en van het vliegveld, zie onze reis informatie op deze pagina.

Van harte welkom! Leuk wanneer je erbij bent!

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.