;

Verblijf in Lotus Heart Ibiza | Data naar keuze

Verblijf in LotusHeart Ibiza. Plek van groei en bewustzijn. In authentieke boerderij (finca) in de mooie natuur van het noorden van Ibiza dichtbij zee. Kies je verblijfsperiode naar keuze.

Er is alle gelegenheid tot doen van yoga, wandelingen (hikes), zwemmen in zee, meditatie, Chi kung, sharing circles, meditatie, adem & tension release sessies, massage en excursies.

Duik in de inspirerende sfeer op Ibiza:

+ ontspannen genieten dichtbij zee!

+ mogelijkheid tot het doen van een workshop programma naar keuze

+ desgewenst dagelijks yoga en adem sessie & avontuurlijk op pad op Ibiza

+ voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en gezond leven

+ met inspirerende docenten en aanwezigheid van fijne mensen op deze mooie plek.

Ervaar de kracht van je natuur op deze berg dichtbij zee. Beleef wat je energie geeft en dieper doet ademen.

Van harte welkom!

Verblijf in Lotus Heart Ibiza | Data naar keuze

Verblijf in LotusHeart Ibiza

Vanaf € 50,- p.p. per dag

Leuk wanneer je erbij bent!
Wil je dit?

Stuur een email met gewenste aankomst en vertrek datum naar:
info@yogaterschelling.nl

Verblijf in het noorden van Ibiza. Het meest authentieke deel van Ibiza. Het verblijf is in een authentieke finca (boederij) ‘Lotusheart’ schitterend gelegen op een berg midden in de natuur. De afstand naar het strand is met de auto ca. 10 minuten en lopend ca 45 minuten. De accommodatie is prachtig gelegen in nabijheid van Cala St Vicente. De sfeervolle finca is voorzien van keuken, 3 douches en wc en comfortabele tweepersoonskamers met losse bedden. Er is ook een buiten douche aanwezig, een yogadek en diverse terrassen. De sfeer is authentiek Ibiza en idylisch gelegen tussen de vruchtenbomen.

Verblijf in Lotus Heart Ibiza

Genieten van natuur, bewust bewegen en gezond leven. Met de mogelijkheid tot het meedoen aan  yoga, adem & meditatie in de natuur. In nabijheid van strand en zee op het magische eiland Ibiza.

Aankomst en vertrek op datum naar keuze. Met desgewenst yoga, adem & tension release sessie in de natuur, zoals op het yoga dek en aan zee. Ontspannen op pad zijn.

Volg je hart. Met yoga, adem en Tension release op de mooiste plekken in
de natuur en aan zee. Alle ruimte om te genieten en dieper te verbinden met je natuur.

Mogelijkheid tot het volgen van yogales variërend van dynamisch tot meer meditatief. Ook kan je meedoen aan workshops zoals verbonden adem en tension release.

LotusHeart is een initiafief van onder andere Peter van der Burg. Hij organiseert ruim 14
jaar het Yoga Festival op Terschelling en yogaweekenden en vakanties via Yogaterschelling.

Inspirerend verblijf op Ibiza om je te verbinden met je natuur en de adem, wat je beweegt en daarvan intens te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen, bewustzijn, persoonlijke groei en gezond leven. Voor balans, vitaliteit, healing, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

 

 

LotusHeart is een initiatief van Peter van der Burg, bewoners, trainers en docenten.

Foto Peter van der Burg, initiatiefnemer en organisator van yogaweekenden en yogavakanties op Terschelling en de VeluwePeter van der Burg, internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt ruim 14 jaar met veel plezier yogaweekenden op Terschelling. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Kundalini yoga en Anusara yoga en Adem en lichaamswerk. Hij ziet yoga, meditatie en lichaamswerk als een manier om je te verbinden met je natuur, wat je beweegt en daarvan intens te genieten.

Ibiza is gemakkelijk en snel bereikbaar, bijvoorbeeld circa twee uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Düsseldorf Weeze. Kijk voor meer vluchtinformatie op: www.transavia.com, www.vueling.com, www.ryanair.com, www.easyjet.com.

Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je vliegticket is. Ibiza is een Corona-groene zone. Er zijn geen beperkingen of voorwaarden i.v.m. Corona.

Reisinformatie van de luchthaven naar de accommodatie.

Wij kunnen je op een afgesproken tijd op het vliegveld Ibiza (laten) ophalen wanneer je tussen ca. 11.00 uur en 19.00 uur op het vliegveld aankomt. De eigen bijdrage hiervoor is € 35 per rit.

Er vertrekt op de luchthaven van Ibiza bus 24 naar het busstation in Santa Eulalia. Wij kunnen je ook hier ophalen. Deze busrit duurt ongeveer 30 minuten. Busdiensten worden regelmatig aangeboden.  Kijk voor meer informatie op Ibiza Bus.

Een auto huren behoort ook tot de mogelijkheden, zodat je vrijer kan bewegen en meer van het eiland kan ontdekken. Er zijn diverse auto verhuurders op het vliegveld, zoals Goldcar. Wij adviseren je om bij deze verhuurder een aanvullende verzekering te sluiten, zodat je geen eigen risico hebt.

 

Het verblijf in LotusHeart is in een sfeervolle kamer geschikt voor 2 personen met losse bedden.

De prijs voor een kamer is € 50 per nacht per persoon. Eenpersoonskamer op aanvraag en hiervoor geldt mogelijk een éénpersoonstoeslag.

Het verblijf is inclusief:
– Een overnachting op basis van een een sfeervolle basic tweepersoonskamer
– Yogi tea, koffie & drinkwater
– Gebruik van beddengoed en handdoeken
– Gebruik van yogamat en meditatie kussen
– Mogelijkheid tot het volgen van workshop en excursie programma

Het verblijf is exclusief vliegtuigticket en vervoer van en naar Airport Ibiza. Voor vervoer naar en van de accommodatie op Ibiza zie onze reis informatie.

Van harte welkom! Leuk wanneer je erbij bent!

De volgende downloads zijn beschikbaar voor dit arrangement:

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk het volledige aanbod in de agenda.