De yogavakantie voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu alleen of samen komt, je voelt je direct thuis. Bij aankomst op Terschelling staat de huurfiets voor je klaar en je bagage wordt bij de accommodatie gebracht. Of neem desgewenst de bus naar de Volkshogeschool. Er wacht je een warm ontvangst in de sfeervolle accommodatie met mooie tweepersoonskamers en een schitterende ronde lichte yogazaal met uitzicht op de dennen. De heerlijke maaltijden in het sfeervolle restaurant gedeelte maken je vakantie compleet.

Er is keuze uit verschillende workshops, kies wat bij je past. Zo is er de gelegenheid om mee te doen aan diverse vormen van yoga van actief tot meditatief. Of kan je kiezen om een speciale psoas-workshop te volgen om op natuurlijke wijze spanning los te laten. Ontdek hoe dit rust en diepe ontspanning geeft. Hoe meditatie als vanzelf ontstaat. Geniet van zwemmen in zee of ontdek het eiland op de fiets. Samen struinen over kleine jutters paadjes naar zee. Of geniet van paddelen op een surfboard langs de kust van Terschelling, de workshop Shakti dans, gitaarmuziek en zingen of een adem meditatie bij zonsondergang. Verbindt je met je natuur en beleef hoe dit diepe ontspanning geeft.

Jouw yoga zomer vakantie voor balans, persoonlijke groei én vitaliteit. Beleef zon, zee, strand, yoga en zomer op Terschelling.