De herfst is een prachtige periode om los te laten. Zoals de natuur haar vruchten en bladeren in de herfst los laat, kunnen wij spanning loslaten om diepere rust te ervaren.

Door onze energie op natuurlijke wijze te laten stromen. Dieper contact te maken met de bron in ons. Door contact te maken met onze natuur. Yoga te doen en letterlijk de natuur in te gaan wandelend te ontdekken. Te verbinden met de aarde, de elementen en de pracht van de herfst.

Tijdens dit weekend is er in de yoga lessen extra aandacht voor het ontspannen van de Psoas spier. Wanneer deze spier zich ontspant, komt het lichaam en hoofd tot rust. Gedachten ebben weg zonder dat er direct nieuwe voor terug komen. Het geeft verstilling, een rust en diepere verbinding.

Een natuurlijke manier van loslaten ontstaat zoals bladeren vallen en één worden met de aarde.

Geniet van het licht en de kleuren pracht van de natuur op de Veluwe en de rust, die dit weekend geeft.

Afwisselende yogalessen met speciale aandacht voor het ontspannen van de Psoas spier, waardoor spierspanning als het ware smelt op iedere uitadem. Het lichaam van binnen zachter wordt en een diepere verbinding ontstaat met jezelf, het leven en de natuur.

Tijdens dit weekend is er de mogelijkheid om mee te gaan naar de Veluwse Bron, een prachtig Wellness resort op de Veluwe. Wil je dit, kies dan voor deelname aan het Yoga Wellnessweekend.

Geef je er de voorkeur om mee gaan met de herfst wandeling Wandelend ontdekken en aansluitend een creatieve schrijfworkshop, kies dan voor het Yoga wandel schrijf weekend.

Voor de rest kan je tijdens dit weekend hetzelfde uitgebreide en gevariëerd programma volgen, met de keuze uit verschillende vormen van yoga, mantra met live gitaarmuziek, wandelingen langs heide en landgoederen, yogamassage & meditatie.

Dit weekend nodigt uit om volledig te zijn. Te genieten van natuur, warmte en bewustzijn. Met verblijf op een warme plek, die rust uitademt en heerlijke gezonde voeding. Mee doen, schrijf je dan in.

Zijn er nog vragen of even overleggen dan horen we dit graag, graag tot ziens!