Organisatie

Yogaterschelling is een initiatief van Peter van der Burg (44 jaar) en een samenwerking tussen enthousiaste mensen en docenten, die met enthousiasme hun liefde voor yoga delen.

Peter beoefent ruim 20 jaar yoga, internationaal gecertificeerd Yogadocent en organisator van het Dutch Yoga Festival op Terschelling en Ibiza. Hij heeft diverse yogadocenten opleidingen gevolgd, zoals onder andere Yoga Academie, Kundalini yoga 1 en 2 en de Anusara Yoga Teacher Training. Voorts heeft hij een studie rechten voltooid en een masterdegree in Law and Economics behaald.

Hij beoefent met veel enthousiasme vele vormen van yoga, zoals Hatha, Kundalini, Vinyasa en Anusara yoga, alsmede Kriya yoga en meditatie. De hartgeoriënteerde en complete vorm van Hatha yoga is zijn bron van inspiratie. Met aandacht voor de uitvoering en flow van houdingen om dieper te ademen. Een hartgeoriënteerde vorm van hatha yoga voor balans, vitaliteit, kracht, rust en bewust-zijn. 

Door het doen van yoga ervaar ik m'n natuur; wat mij beweegt. Verbondenheid, inzicht, flow, stilte en inspiratie ontstaan. Yoga als bewustzijn en als expressie. Het heeft diverse raakvlakken met andere vormen van beweging, sport, dans, muziek & meditatie. Het geeft vitaliteit, balans, warmte, diepe ontspanning, inspiratie, kracht, inzicht en rust. 't verfrist, ontspant, versterkt de algehele conditie en geeft volop energie.

Een yogaweekend van Yogaterschelling biedt de unieke mogelijkheid om de verschillende aspecten van yoga te ervaren, hierover uit te wisselen en te beleven wat yoga en ontspanning op een fijne plek doet. Het zijn volledig en uitstekend verzorgde arrangementen met tijd en ruimte voor jezelf. Volop inspiratie om intens te genieten van beweging, ontspanning, natuur, warmte en rust.
 

Indra Bose (47 jaar) heeft de afgelopen zes jaar Hatha yoga in India en Thailand gestudeerd en daar haar Teacher Training voltooid. Afgelopen jaar heeft zij een docenten opleiding Yin Yoga voltooid. Yoga verbindt haar met haar vaders thuisland India.

De Chakra Yoga die zij geeft is afkomstig van de eeuwenoude Indiase & Tibetaanse Tantra filosofie. Yoga heeft Indra’s hart en brengt haar dichtbij haar essentie. Het verbetert  haar gezondheid en inspireert haar om in harmonie te leven. En overtuigt haar telkens hoe fijn het is om yoga te delen: ‘dit is voor mij een levensveranderende ervaring en een bron van inspiratie’. 

Chakra Yoga en Yin yoga zijn een meditatieve vorm van Hatha yoga, waarin je een houding voor langere tijd en op een ontspannen wijze doet. Daarom is deze vorm van yoga ook zeer geschikt voor beginners. Het bevordert de lichamelijke, mentale en spirituele ontwikkeling: het opent het hart: geeft inzicht, ontspanning en vreugde. 

Indra Bose
 
 

Over Ons

YogaTerschelling biedt geheel verzorgde yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe aan. Met verblijf in een sfeervolle (hotel)accommodatie, sportieve yoga, ontspannende wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een inspirerend en ontspannen weekend voor balans en vitaliteit. Intens genieten van zon, zee, strand, yoga, meditatie, massage en wellness.

Contact

Yogaterschelling
Oosterend 17c
8897 HW Oosterend Terschelling

Telefoon: 06-19.419.538

info@yogaterschelling.nl
www.yogaterschelling.nl
www.yogafestival.info
www.yogafestival.eu

Rek.nr : (IBAN) NL63 INGB 0007 3377 12
KvK nr: 32085191
BTW nr: NL181764179B02

Contactformulier

Name:

Email:

Message: