Van 28-30 juni 2024: One with nature weekend!

Van 28-30 juni 2024: One with nature weekend!

Van 28-30 juni 2024 is er een speciaal One with Nature Yoga Weekend op Terschelling!

Er is in 2024 geen Yoga Festival Terschelling, omdat we geen geschikte locatie hebben.
Daarom doen we het One with nature yoga weekend op de Volkshogeschool, dat qua opzet kleiner is dan het festival.

Een uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn, dichtbij zee.

  • Genieten van zon, zee & yoga
  • Verschillende yogavormen en meditatie aan zee, Adem- en Tension Release workshops
  • Voor vitaliteit, bewustzijn, persoonlijke groei en gezond leven 
  • Heerlijk vegetarisch menu
  • Eiland avonturen op de fiets en wandelen 
  • Ontdek de schitterende natuur van Terschelling 
  • De mogelijkheid om extra dagen te blijven.

Eén zijn met de natuur. Yoga verbindt ons met onze natuur. En de zomer nodigt uit om naar buiten te gaan.
Waar kan dit nu fijner dan op Terschelling; het Waddeneiland van rust en ruimte.
De uitgestrekte stranden en duinen. Te genieten van yoga op het strand, aan zee en meditatie in een duinpan. Doe je mee?

Voor een overzicht van alle yoga weekenden, vakanties en retreats op Terschelling en Ibiza, kijk in de Yoga Agenda 2024 .

Van harte welkom!

Read more


Bewust bewegen en gezond leven

Bewust bewegen en gezond leven

Wij kijken uit naar onze yogaweekenden, retraites en zomer vakanties op Terschelling.

Yoga verbindt ons met onze natuur. Waar kan dit nu fijner dan op Terschelling. Het Waddeneiland van rust en ruimte! De uitgestrekte stranden en duinen zijn bij uitstek geschikt om alle drukte te ontlopen en te genieten van rust, yoga, meditatie en natuur. Met yoga aan zee, strandwandelingen en meditatie in een duinpan.

Read more


Boek je bootkaartje Terschelling spoedig!

Boek je bootkaartje Terschelling spoedig!

Boek je bootkaartje naar Terschelling zo spoedig mogelijk! De veerboten naar Terschelling raken snel volgeboekt door de grote belangstelling om naar Terschelling te reizen! Het is mogelijk om je yoga vakantie en yogaweekend te verlengen door een dag eerder aan te komen of langer te blijven. Wil je dit vermeld dit verzoek, dan bij je boeking en je ontvangt hierover van ons bericht. Van harte welkom!

Read more


Vier de zomer aan zee !

Vier de zomer aan zee !

Doe je mee met ochtend yoga aan zee? Kundalini yoga, Hatha yoga of Vinyasa yoga op het strand of in een mooie lichte ronde yoga zaal in de duinen? Jouw yogavakantie maak je net zo actief of ontspannen als jij wilt. Kies waar je zin in hebt. Read more


Duik in een zee van ontspanning!

Duik in een zee van ontspanning!

De yogavakantie voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu alleen of samen komt, je voelt je direct thuis. Bij aankomst op Terschelling staat de huurfiets voor je klaar en je bagage wordt bij de accommodatie gebracht. Of neem desgewenst de bus naar de Volkshogeschool. Er wacht je een warm ontvangst in de sfeervolle accommodatie met mooie tweepersoonskamers en een schitterende ronde lichte yogazaal met uitzicht op de dennen. De heerlijke maaltijden in het sfeervolle restaurant gedeelte maken je vakantie compleet.

Read more


Beleef dit eiland van rust en ruimte.

Beleef dit eiland van rust en ruimte.

Yogaterschelling is een initiatief van Peter van der Burg (1971) en een samenwerking tussen enthousiaste yogadocenten, die met enthousiasme hun liefde voor yoga delen.

Tijdens de zomer vakantie en het yogaweekend in de periode van 21 -28 juli wordt de yoga gegeven door Peter van der Burg en Lilian van Dam. Tijdens de zomer vakantie en het yogaweekend in de periode van 18-25 augustus wordt de yoga gegeven door Peter van der Burg en Saskia van der Wal.

Read more


Intens genieten van natuur

Intens genieten van natuur

Een geheel verzorgd yogaweek(end) met YogaTerschelling is ontspannen genieten en een heerlijke manier om frisse energie op te doen. Het verblijf is in een sfeervolle (hotel) accommodatie voorzien van comfortabele kamers. Met yoga in een mooie yogazaal, in een duinpan of aan zee, enthousiaste mensen en heerlijke vegetarische maaltijden. Een heerlijke combinatie voor een ontspannen weekend om intens te genieten van yoga en natuur.

Read more