Yoga en Corona update. Voor bewust bewegen en gezond leven

Yoga en Corona update. Voor bewust bewegen en gezond leven

Wij kijken uit naar onze op Corona aangepaste 1,5 meter yogaweekenden en vakanties op Terschelling. Yoga verbindt ons met onze natuur. Waar kan dit nu fijner dan op Terschelling. Het Waddeneiland van rust en ruimte! De uitgestrekte stranden en duinen zijn bij uitstek geschikt om alle drukte te ontlopen en te genieten van rust, yoga, meditatie en natuur met strandwandelingen aan zee en een meditatie in een duinpan.

Fijn dat de regelgeving m.b.t. Corona dit toelaat. Zodat we erop uit kunnen gaan: de natuur in! Op basis hiervan hebben wij er alle vertrouwen in dat de yogaweekenden en vakanties op verstandige wijze plaats kunnen vinden met in acht name van de nodige aanpassingen zoals de 1,5 meter afstand.

Zowel bij yoga, het eten als overige bijeenkomsten wordt met deze 1,5 meter rekening gehouden. Inmiddels hebben we ruime ervaring hiermee en gaat dit naar volle tevredenheid. De accommodatie is ruim van opzet met voldoende binnenruimte  en ventilatie mogelijkheden. Dit geldt zowel bij de yoga, de workshops als het ontbijt en avond eten. Voorts is het belangrijk dat ieder voldoende hygiëne in acht neemt, zoals het regelmatig wassen van de handen. Bovendien zal ieder een eigen mat gebruiken, die ook bij aanvang van het arrangement kan worden gekocht voor € 20 en deze kan je ook mee naar huis nemen.

Mocht je voor aanvang van het arrangement koorts hebben of klachten hebben, die mogelijk wijzen op Corona, dan is de Corona regeling van toepassing om niet mee te doen aan het yogaweekend en het betaalde te gebruiken voor een toekomstig arrangement van Yogaterschelling naar keuze in 2021.

Wij kijken er naar uit om er een fijne vakantie van te maken met aandacht voor bewust bewegen en gezond leven.

Zijn er nog vragen of even overleggen, dan horen wij dit graag,

Hartelijke groet,

Peter van der Burg
Yogaterschelling


Boek je bootkaartje Terschelling spoedig!

Boek je bootkaartje Terschelling spoedig!

Boek je bootkaartje naar Terschelling voor juni, juli en augustus 2020 zo spoedig mogelijk! De veerboten naar Terschelling raken snel volgeboekt door vervallen veerdienst in verband met defecte veerboot, Corona maatregelen en de grote belangstelling om naar Terschelling te reizen deze zomer! Het is mogelijk om je yoga vakantie en yogaweekend te verlengen door een dag eerder aan te komen of langer te blijven. Wil je dit vermeld dit verzoek, dan bij je boeking en je ontvangt hierover van ons bericht. Van harte welkom!

Yoga verbindt ons met onze natuur. En de zomer nodigt uit om naar buiten te gaan. Waar kan dit nu fijner dan op Terschelling; het Waddeneiland van rust en ruimte. De uitgestrekte stranden en duinen zijn bij uitstek geschikt om de zomerdrukte te ontlopen en te genieten van yoga op het strand, aan zee en meditatie in een duinpan.

Fijn dat de regelgeving m.b.t. Corona dit toelaat. Op basis hiervan zijn wij vol vertrouwen dat de yogavakanties en yogaweekenden deze zomer doorgaan met enige aanpassingen, zoals 1,5 meter afstand. Meer hierover lees je in ons Corona bericht.

Wij kijken er naar uit om er een hele fijne zomer van te maken met aandacht voor bewust bewegen en gezond leven. Zijn er nog vragen of even overleggen, dan horen wij dit graag,

Hartelijke groet,

Peter van der Burg

Yogaterschelling


Vier de zomer aan zee !

Vier de zomer aan zee !

Doe je mee met ochtend yoga aan zee? Kundalini yoga, Hatha yoga of Vinyasa yoga op het strand of in een mooie lichte ronde yoga zaal in de duinen? Jouw yogavakantie maak je net zo actief of ontspannen als jij wilt. Kies waar je zin in hebt. Of doe mee aan de speciale psoas workshop om lichamelijke spanning los te laten. Of een meditatie bij zonsondergang in een duinpan, de workshop Shakti dans of staand paddelen op een surfboard op zee. Van vertrouwd tot avontuurlijk.  Met yoga op het strand aan zee, meditatie in een duinpan, yoga massage of een avontuurlijke wandeling op de Bosplaat. Verbind je met jouw natuur en geniet hiervan intens.

Vier je zomer aan zee


Duik in een zee van ontspanning!

Duik in een zee van ontspanning!

De yogavakantie voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu alleen of samen komt, je voelt je direct thuis. Bij aankomst op Terschelling staat de huurfiets voor je klaar en je bagage wordt bij de accommodatie gebracht. Of neem desgewenst de bus naar de Volkshogeschool. Er wacht je een warm ontvangst in de sfeervolle accommodatie met mooie tweepersoonskamers en een schitterende ronde lichte yogazaal met uitzicht op de dennen. De heerlijke maaltijden in het sfeervolle restaurant gedeelte maken je vakantie compleet.

Er is keuze uit verschillende workshops, kies wat bij je past. Zo is er de gelegenheid om mee te doen aan diverse vormen van yoga van actief tot meditatief. Of kan je kiezen om een speciale psoas-workshop te volgen om op natuurlijke wijze spanning los te laten. Ontdek hoe dit rust en diepe ontspanning geeft. Hoe meditatie als vanzelf ontstaat. Geniet van zwemmen in zee of ontdek het eiland op de fiets. Samen struinen over kleine jutters paadjes naar zee. Of geniet van paddelen op een surfboard langs de kust van Terschelling, de workshop Shakti dans, gitaarmuziek en zingen of een adem meditatie bij zonsondergang. Verbindt je met je natuur en beleef hoe dit diepe ontspanning geeft.

Jouw yoga zomer vakantie voor balans, persoonlijke groei én vitaliteit. Beleef zon, zee, strand, yoga en zomer op Terschelling.

 


Beleef dit eiland van rust en ruimte.

Beleef dit eiland van rust en ruimte.

Yogaterschelling is een initiatief van Peter van der Burg (1971) en een samenwerking tussen enthousiaste yogadocenten, die met enthousiasme hun liefde voor yoga delen.

Tijdens de zomer vakantie en het yogaweekend in de periode van 21 -28 juli wordt de yoga gegeven door Peter van der Burg en Lilian van Dam.

Tijdens de zomer vakantie en het yogaweekend in de periode van 18-25 augustus wordt de yoga gegeven door Peter van der Burg en Saskia van der Wal.

Beleef een eiland van rust en ruimte te midden van de prachtige natuur van Terschelling. Het verblijf is op de Volkshogeschool op Terschelling. Schitterend gelegen in de duinen van Terschelling op loopafstand van zee. Een plek met een prachtige lichte ronde yogazaal met uitzicht op dennenbomen, heerlijke tweepersoonskamers met een sfeervol restaurant gedeelte voor gezonde voeding.

Of kies ervoor om s’morgens te ontbijten aan de picknick tafels onder de zon. Vier de zomer op Terschelling. Lees verder over deze unieke yogavakanties aan zee.

 

 


Intens genieten van natuur

Intens genieten van natuur

Een geheel verzorgd yogaweek(end) met YogaTerschelling is ontspannen genieten en een heerlijke manier om frisse energie op te doen. Het verblijf is in een sfeervolle (hotel) accommodatie voorzien van comfortabele kamers. Met yoga in een mooie yogazaal, in een duinpan of aan zee, enthousiaste mensen en heerlijke vegetarische maaltijden. Een heerlijke combinatie voor een ontspannen weekend om intens te genieten van yoga en natuur.

Yoga met aandacht voor beweging, houding, ademhaling, concentratie en meditatie. Ervaar hoe door yoga energie stroomt en dit verbindt. Wat is er dan mooier om dit op het prachtige waddeneiland Terschelling te beleven. De zee, de rust en de ruimte van het eiland versterken de ervaring er helemaal uit te zijn.

Yoga geeft ontspanning, balans en vitaliteit. Het ontspant terwijl je tegelijkertijd diepere energiebronnen ontdekt. Het voedt de spirit en je voelt je er fit, energiek en ontspannen door. De weekenden zijn daarom aantrekkelijk voor een ieder - inclusief beginner- die belangstelling heeft voor bewust zijn, ontspannen en/of sportief bewegen en gezond leven.