Yoga Festival Terschelling | 28-30 juni 2019

Uniek yoga weekend en yoga vakantie aan zee !

Het 13e internationale Yoga Festival Terschelling is een veelzijdig yoga weekend en inspirerende yoga vakantie aan zee van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni 2019.

Eén ontspannen yogasfeer aan zee:

  • 3 tot 4 dagen volop yoga workshops, meditatie, live muziek, mindfulness, massage & dans
  • 13de editie van Dutch Yoga Festival op Terschelling met inspirerende workshops
  • 25 yogavormen voor beginners en gevorderden
  • 50 professionele yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland
  • 70 workshops per dag met specials voor mannen en vrouwen.

De yoga vakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. Het voorprogramma van dit veelzijdige yoga weekend aan zee begint op donderdag 27 juni 2019.

Beleef verbinding op Yoga Festival Terschelling 2019. De inspirerende yogavakantie met vele vormen van yoga, meditatie, yoga & tantra filosofie, mindfulness, mantra, dans, geweldige live muziek en heerlijk vegetarisch eten.

De yoga retreat voor balans, vitaliteit en om intens te genieten temidden van de schitterende natuur van ‘t waddeneiland Terschelling.

Beleef de kracht van yoga aan zee en op het strand van Terschelling. Geniet van de warme sfeer en het veelzijdige programma van dit intieme Yoga Festival aan zee ! Doe je mee?

Kijk voor meer informatie op www.yogafestival.info

yoga weekend aan zee

Yoga Festival Terschelling

€250,00 p.p.

Doe je mee? Schrijf je in op www.yogafestival.info

Het Yoga Festival heeft een veelzijdig en intiem programma, dat rust, ontspanning, plezier, warmte, inspiratie en verbinding geeft. Met ruim 70 workshops per dag en 25 yoga vormen. Circa 50 inspirerende docenten en muzikanten zijn er om hun enthousiasme en inspiratie met jou te delen.

Dompel onder in één unieke yogasfeer aan zee. Volop genieten van Verbinding. Een duik in het duinmeer bij zonsopkomst. Genieten van vele yoga vormen en workshops op het gebied van persoonlijke groei en bewust bewegen. Rust en verstilling ervaren in de natuur. Geïnspireerd worden door één van de lezingen of liggend in het gras genieten van heerlijke live muziek. De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. Bekijk het Programmaschema en het programmaboekje van het festival op www.yogafestival.info

Yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, datgene wat je beweegt en daarvan te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Dit weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te beleven. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning.

Het Yoga Festival Terschelling vindt plaats op het rustige en ruime kampeerterrein De Kooi dat zeer fraai gelegen is aan de voet van de duinen. In het naastgelegen duinmeertje kan worden gezwommen .
Het terrein, dat grenst aan het natuurmonument ‘De Kooibosjes’, ligt op circa 15 minuten fietsen van zowel de veerboot als het Noordzeestrand.
Voor meer informatie en de faciliteiten voor festivalbezoekers zie Praktische informatie.
Klik voor een routebeschrijving vanaf de veerboot en de plattegrond van het festivalterrein.

Op vrijdag 28 juni om 17.30 uur begint het officiële festivalprogramma met een openingsceremonie. Deelnemers van het hoofdprogramma zijn al welkom vanaf 12.00 uur. De afsluiting is op zondag 30 juni om 15.30 uur. Zin om je yoga vakantie te verlengen? Schrijf je in voor het voorprogramma van donderdag 27 juni en/of boek een extra dag tot en met maandag 1 juli erbij.

De prijs voor deelname aan het programma van vrijdag tot en met zondag is:

  • € 250 inclusief workshops, overnachten op het festival terrein, alle maaltijden, vers fruit, onbeperkt Yogi Tea, huurfiets en bagagevervoer op het eiland (incl. btw en toeristenbelasting) met verblijf in eigen tent of elders .
  • Een tent huren voor maximaal 3 volwassenen) € 75
  • Voorprogramma (incl. fiets, yoga, verblijf en eten) € 80