Saskia Jiwan Shakti

Saskia Jiwan Shakti

Saskia Jiwan Shakti is meer dan 10 jaar betrokken als yoga gastdocente op de yogaweekenden van Yogaterschelling. Zij is betrokken bij les het Yoga Vitaliteitsweekend van 3 – 5 mei, het Yoga One-with-Nature weekend 28 – 30 juni en tijdens de Yoga Zomervakantie 18 – 25 augustus 2024.

Saskia is internationaal gecertificeerd Kundalini yoga en Yin yoga docente. Het krachtige effect van Kundalini yoga inspireeert haar. Het geeft bewustzijn, innerlijke kracht en rust. En houdt het lichaam soepel en sterk. Ze volgde de lerarenopleiding voor Kundalini Yoga en Meditatie in 2004. En volgde de Healing opleiding Sat Nam Rasayan: een eeuwenoude meditatieve vorm van healing uit India en Tibet. Ze voltooide de opleiding tot Ayurvedisch massagetherapeut en in 2009 de opleiding van De Yoga van de Dans, Shakti Dance in Londen. Ze heeft de Zwangerschapsyoga opleiding in 2010 en de Yoga Coaching training in 2017 afgerond.  Het is haar liefde om yoga te delen en persoonlijke groei heeft haar warme belangstelling.

Yogaterschelling biedt vanaf 2006 yogaweekenden aan op Terschelling. Het zijn volledig en uitstekend verzorgde arrangementen met tijd en ruimte voor jezelf.  Met volop inspiratie om te genieten van beweging, ontspanning, natuur, warmte en rust. De unieke mogelijkheid om de kracht en ontspanning van yoga en de natuur te ervaren. Rust en verbinding te beleven wat yoga en ontspanning op een fijne plek geeft.

Saskia Jiwan Shakti