Saskia Jiwan Shakti

Saskia Jiwan Shakti

Docent

Saskia Jiwan Shakti (1973) is meer dan 10 jaar betrokken als yogagast docente op de yogaweekenden van Yogaterschelling. Zo geeft zij les in de augustus week van 18-25 augustus 2019.

Zij is vanaf 2004 internationaal gecertificeerd Kundalini Yoga docente. Daarvoor beoefende ze meditatie en verschillende dansstijlen en sporten. Echter van inspanning naar ontspanning en meditatie, alsmede het krachtige effect van Kundalini Yoga raakte haar. Het  vergrootte haar bewustzijn, innerlijke kracht en rust. Bovendien houdt het haar lichaam soepel en sterk. Ze volgde de lerarenopleiding voor Kundalini Yoga en Meditatie in 2004. En volgde de opleiding voor Sat Nam Rasayan level 1 en 2: een eeuwenoude meditatieve vorm van healing uit India en Tibet. Ze voltooide de opleiding tot Ayurvedisch massagetherapeut en iin 2009 de opleiding van De Yoga van de Dans, Shakti Dance in Londen. Ze heeft de Zwangerschapsyoga opleiding in 2010 en de Yoga Coaching training in 2017 afgerond.  Het is haar liefde om yoga te delen en persoonlijke groei heeft haar warme belangstelling.

Yogaterschelling biedt vanaf 2006 yogaweekenden aan op Terschelling. Het zijn volledig en uitstekend verzorgde arrangementen met tijd en ruimte voor jezelf.  Met volop inspiratie om te genieten van beweging, ontspanning, natuur, warmte en rust. De unieke mogelijkheid om de kracht en ontspanning van yoga en natuur te ervaren. Rust en verbinding te beleven wat yoga en ontspanning op een fijne plek geeft.

Saskia Jiwan Shakti