Peter van der Burg

Peter van der Burg

Peter is ruim 20 jaar yoga docent. Hij is internationaal gecertificeerd yogadocent en organisator van het Dutch Yoga Festival op Terschelling.

Ruim 16 jaar organiseert hij yoga weekenden, vakanties en het Yoga Festival op Terschelling, waar hij heeft gewoond.

Hij heeft diverse yogadocenten opleidingen gevolgd, zoals onder andere Yoga Academie, Kundalini yoga en de Anusara Yoga.
Met veel enthousiasme beoefent hij verschillende yogavormen. Ook geniet hij intens van de natuur van Terschelling.
Yoga voor bewustzijn en ontspannen bewegen om te genieten van je natuur.

Peter van der Burg

Door het doen van yoga ervaar ik m’n natuur; wat mij beweegt. Verbondenheid, inzicht, flow, stilte en inspiratie ontstaan. Yoga als bewustzijn en expressie. Het heeft diverse raakvlakken met andere vormen van beweging, sport, dans, lichaamswerk, muziek & meditatie.

.

Het geeft vitaliteit, balans, ontspanning, kracht, inspiratie, inzicht en rust. ‘t verfrist, ontspant, versterkt de algehele conditie. Het ontspannen van de Psoas spier heeft zijn bijzondere belangstelling. Het is verbonden met de adem. Wanneer deze spier ontspant, geeft dit veel ontspanning en inzicht. Meditatie en ontspanning ontstaan vanzelf.

Peter van der Burg

Een yogaweekend en vakantie van Yogaterschelling is een unieke gelegenheid om de kracht en ontspanning van yoga te ervaren. Te beleven wat yoga en buiten zijn op een fijne plek in de natuur doet.

Het zijn volledig en uitstekend verzorgde arrangementen op een heerlijke plek dichtbij zee. Intens genieten van beweging, natuur, rust en het prachtige waddeneiland Terschelling