Peter van der Burg

Peter van der Burg

Peter van der Burg geeft met veel plezier yogaweekenden en vakanties op Terschelling. Dit jaar organiseert hij voor de 14e keer het jaarlijkse Yoga Festival op Terschelling. Hij heeft diverse yogadocenten opleidingen gevolgd, zoals onder andere Yoga Academie, Kundalini yoga en de Anusara Yoga. Daarvoor heeft hij een studie rechten en een master in Law and Economics gedaan.

Hij beoefent met veel enthousiasme diverse vormen van yoga, zoals Hatha, Kundalini, Vinyasa en Anusara yoga en meditatie. Lichaams- en adem werk hebben zijn warme belangstelling. Voor balans, vitaliteit, kracht en bewustzijn. Door het doen van yoga ervaar ik m’n natuur; wat mij beweegt. Verbondenheid, inzicht, flow, stilte en inspiratie ontstaan.

Yoga als bewustzijn en als expressie. Het heeft diverse raakvlakken met andere vormen van beweging, sport, dans, muziek & meditatie. Het geeft vitaliteit, balans, ontspanning, kracht, inspiratie, inzicht en rust. ‘t verfrist, ontspant, versterkt de algehele conditie.

Een yogaweekend en vakantie van Yogaterschelling biedt de unieke mogelijkheid om de verschillende aspecten van yoga te ervaren. Te beleven wat yoga en ontspanning op een fijne plek in de natuur doet. Het zijn volledig en uitstekend verzorgde arrangementen op een unieke plek dichtbij zee. Ontspannen genieten van beweging, natuur, rust en het prachtige waddeneiland Terschelling.

Peter van der Burg