Peter van der Burg

Peter van der Burg


Peter van der Burg
is 20 jaar yoga docent. Hij is internationaal gecertificeerd yogadocent en organisator van het Dutch Yoga Festival op Terschelling.

Ruim 16 jaar heeft hij op Terschelling gewoond en inmiddels organiseert hij ruim 16 jaar het Yoga Festival en yoga weekenden en vakanties op Terschelling.

Hij heeft diverse yogadocenten opleidingen gevolgd, zoals onder andere Yoga Academie, Kundalini yoga en de Anusara Yoga. Met veel enthousiasme beoefent hij verschillende yogavormen. Ook geniet hij intens van de natuur van Terschelling. Yoga voor bewustzijn en ontspannen bewegen om te genieten van je natuur.

Lichaams -en adem oefeningen voor het ontspannen van de Psoas hebben zijn warme belangstelling. Deze spier is nauw verbonden met de adem. Wanneer deze spier ontspant geeft dit veel ontspanning in zowel lichaam als hoofd. Dit geeft een ontspannen staat van zijn, zodat meditatie als vanzelf ontstaat.

Voor balans, vitaliteit, kracht en bewustzijn. Door het doen van yoga ervaar ik m’n natuur; wat mij beweegt. Verbondenheid, inzicht, flow, stilte en inspiratie ontstaan.

Yoga als bewustzijn en als expressie. Het heeft diverse raakvlakken met andere vormen van beweging, sport, dans, muziek & meditatie. Het geeft vitaliteit, balans, ontspanning, kracht, inspiratie, inzicht en rust. ‘t verfrist, ontspant, versterkt de algehele conditie.

Een yogaweekend en vakantie van Yogaterschelling biedt de unieke mogelijkheid om de verschillende aspecten van yoga te ervaren. Te beleven wat yoga en ontspanning op een fijne plek in de natuur doet. Het zijn volledig en uitstekend verzorgde arrangementen op een unieke plek dichtbij zee. Ontspannen genieten van beweging, natuur, rust en het prachtige waddeneiland Terschelling.

Peter van der Burg