Peter van der Burg

Peter van der Burg

Peter van der Burg (44 jaar) beoefent ruim 20 jaar yoga, internationaal gecertificeerd Yogadocent en organisator van het Dutch Yoga Festival op Terschelling en Ibiza. Hij heeft diverse yogadocenten opleidingen gevolgd, zoals onder andere Yoga Academie, Kundalini yoga 1 en 2 en de Anusara Yoga Teacher Training. Voorts heeft hij een studie rechten voltooid en een masterdegree in Law and Economics behaald.

Hij beoefent met veel enthousiasme vele vormen van yoga, zoals Hatha, Kundalini, Vinyasa en Anusara yoga, alsmede Kriya yoga en meditatie. De hartgeoriënteerde en complete vorm van Hatha yoga is zijn bron van inspiratie. Met aandacht voor de uitvoering en flow van houdingen om dieper te ademen. Een hartgeoriënteerde vorm van hatha yoga voor balans, vitaliteit, kracht, rust en bewust-zijn.

Door het doen van yoga ervaar ik m’n natuur; wat mij beweegt. Verbondenheid, inzicht, flow, stilte en inspiratie ontstaan. Yoga als bewustzijn en als expressie. Het heeft diverse raakvlakken met andere vormen van beweging, sport, dans, muziek & meditatie. Het geeft vitaliteit, balans, warmte, diepe ontspanning, inspiratie, kracht, inzicht en rust. ‘t verfrist, ontspant, versterkt de algehele conditie en geeft volop energie.

Een yogaweekend van Yogaterschelling biedt de unieke mogelijkheid om de verschillende aspecten van yoga te ervaren, hierover uit te wisselen en te beleven wat yoga en ontspanning op een fijne plek doet. Het zijn volledig en uitstekend verzorgde arrangementen met tijd en ruimte voor jezelf. Volop inspiratie om intens te genieten van beweging, ontspanning, natuur, warmte en rust.

Peter van der Burg