Indra Bose

Indra Bose

Indra Bose
is internationaal gecertificeerd (500 RYT) Hatha yoga teacher en Adem coach. Zij geeft ruim 15 jaar yoga. Yoga verbindt Indra’s hart met haar vaders thuisland India. Dit overtuigt haar steeds weer hoe waardevol het is om yoga te blijven delen.

Haar yogapad is in 2006 begonnen, toen zij klassieke Hatha yoga studeerde tijdens vele reizen naar India en Thailand. Met specialisatie Chakra yoga, afkomstig van de eeuwenoude Indiase & Tibetaanse Tantra tradities.

Zij volgde trainingen in mindfulness, meditatie, geweldloze communicatie en zelfcompassie van Thich Nhat Hanh. Indra geeft verschillende yogavormen zoals Hatha-, Chakra,- &  Restorative yoga en meditatie. In 2015 voltooide zij bij Stillnessinyoga de Yin Yoga & Mindfulness Meditation Teacher Training. Een rustige yogavorm die ze graag deelt op een yogaweekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

Indra Bose

Vanaf 2011 is zij mede organisator van het internationale Dutch Yoga Festival op Terschelling en betrokken bij de yogaweekenden en -vakanties van Yogaterschelling. Op Terschelling deelt Indra graag, het hele jaar door, haar liefde voor zwemmen in zee en koudetraining in de winter.

Sinds 2022 is Indra betrokken bij de organisatie van Yoga- & Ademvakanties in de schitterende natuur op Ibiza. Maandelijks geeft zij verbonden ademworkshops en 1 op 1 ademcoaching.

indra@yogaterschelling.nl