Wij kijken uit naar onze yoga zomer vakanties en yogaweekenden in juli en augustus 2020. Yoga verbindt ons met onze natuur. En de zomer nodigt uit om naar buiten te gaan. Waar kan dit nu fijner dan op Terschelling; het Waddeneiland van rust en ruimte. De uitgestrekte stranden en duinen zijn bij uitstek geschikt om de drukte te ontlopen en te genieten van yoga op het strand, aan zee en meditatie in een duinpan.

Fijn dat de regelgeving m.b.t. Corona dit toestaat. Zodat we erop uit kunnen gaan; de natuur in. Op basis hiervan zijn wij vol vertrouwen dat de yogavakanties en yogaweekenden deze zomer doorgaan met de nodige aanpassingen vanwege Corona, zoals de 1,5 meter afstand.

Zowel bij yoga, het eten en overige bijeenkomsten wordt met deze 1,5 meter rekening gehouden. De locatie en omgeving van deze zomervakantie is hiervoor heel geschikt.

Het strand is bijna nergens zo uitgestrekt en rustig. De yoga lessen en workshops zullen zoveel als mogelijk buiten zijn op het strand, aan zee en in de duinen of in het fijne buiten theater de Rondte bij de Volkshogeschool in de duinen van Terschelling.

Uitsluitend bij hoge uitzondering bijvoorbeeld vanwege aanhoudende regen zal een bijeenkomst in de zaal zijn, zoals bijvoorbeeld een meditatie of creatieve schrijfworkshop met een afstand van 1,5 meter.

Voorts is het belangrijk dat ieder voldoende hygiëne in acht neemt, zoals het regelmatig wassen van de handen. Bovendien zal ieder een eigen mat gebruiken, die ook bij aanvang van het arrangement kan worden gekocht voor € 20 en deze kan je ook mee naar huis nemen.

Mocht je voor aanvang van het arrangement koorts hebben of klachten hebben, die mogelijk wijzen op Corona, dan is de regeling van toepassing om niet mee te doen aan het arrangement en het betaalde te gebruiken voor een toekomstig arrangement van Yogaterschelling naar keuze.

Wij kijken er naar uit om er een fijne zomer van te maken met aandacht voor bewust bewegen en gezond leven. Zijn er nog vragen of even overleggen, dan horen wij dit graag,

Hartelijke groet,

Peter van der Burg

Yogaterschelling