Boek je bootkaartje naar Terschelling voor juni, juli en augustus 2021 zo spoedig mogelijk! De veerboten naar Terschelling raken snel volgeboekt door Corona maatregelen en de grote belangstelling om naar Terschelling te reizen deze zomer! Het is mogelijk om je yoga vakantie en yogaweekend te verlengen door een dag eerder aan te komen of langer te blijven. Wil je dit vermeld dit verzoek, dan bij je boeking en je ontvangt hierover van ons bericht. Van harte welkom!

Yoga verbindt ons met onze natuur. En de zomer nodigt uit om naar buiten te gaan. Waar kan dit nu fijner dan op Terschelling; het Waddeneiland van rust en ruimte. De uitgestrekte stranden en duinen zijn bij uitstek geschikt om de zomerdrukte te ontlopen en te genieten van yoga op het strand, aan zee en meditatie in een duinpan.

Op basis hiervan zijn wij vol vertrouwen dat de yogavakanties en yogaweekenden deze zomer doorgaan met enige aanpassingen, zoals 1,5 meter afstand. Meer hierover lees je in ons Corona bericht.

Wij kijken er naar uit om er een hele fijne zomer van te maken met aandacht voor bewust bewegen en gezond leven. Zijn er nog vragen of even overleggen, dan horen wij dit graag,

Hartelijke groet,

Peter van der Burg

Yogaterschelling